Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Υποδεχόμαστε το 8ο Εδεσσαϊκό φεστιβάλ ψηφιακών ταινιών - Χορηγός επικοινωνίας το ialmopia.gr


 
 

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ το ialmopia.gr 
Υποδεχόμαστε το 8ο Εδεσσαϊκό φεστιβάλ ψηφιακών ταινιών

μικρού μήκους το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Ιουλίου με ένα πλούσιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει 37 ταινίες μικρού μήκους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μέσα από ένα κινηματογραφικό ταξιδι σε ταινίες fantasy, animation, ντοκιμαντέρ, κοινωνικές και τρόμου έρχεται το φετινό καθιερωμένο αφιέρωμα όχι σε έναν, αλλά σε όλους τους σκηνοθέτες που "παίχτηκαν" τα προηγούμενα έτη στο φεστιβάλ!!

Εορταστικό ποτ πουρί λοιπόν από το 1ο Εδεσσαικό Φεστιβάλ Ψηφιακών Ταινιών Μικρού Μήκους με προβολή ταινιών μικρού μήκους των:

Charlie Chaplin

Tim Burton

John Carpenter

David Lynch

Stanley Kubrick

Steven Spielberg και

David Cronenberg θα συμπληρώσει το διήμερο πρόγραμμα του φεστιβάλ.

Φυσικά, όπως κάθε χρόνο , βραβευμένες ταινίες από τον θεσμό του Διεθνές φεστιβάλ ταινίων μικρού μήκους της Αλεξάνδρειας, «ταξιδεύει».

Ο θερινός κινηματογράφος της

Έδεσσας μεταμορφώνεται σε spot κινηματογραφόφιλων και φιλοξενεί τον κόσμο που αγάπησε και στήριξε το θεσμό από την πρώτη του χρονιά, αλλά και όλους τους αγαπητούς δημιουργούς των ταινιών. Μέσα από την ελεύθερη συμμετοχή όλων των καλλιτεχνικών έργων, σκοπός του Φεστιβάλ είναι να επικοινωνήσει με τον θεατή μέσα από το πρίσμα της ανεξάρτητης δημιουργίας.

Δύο βραδιές για όλους τους σινεφίλ στον πιο όμορφο, θερινό κινηματογράφο της Ελλάδας, έρχονται να μας μαγέψουν.

Το φεστιβάλ ξεκίνησε σαν ένα φως στην πολιτιστική ζωή της Έδεσσας και φάνταζε ουτοπία, μέχρι το όνειρο της διοργανωτικής ομάδας του φεστιβάλ, μετά από 7 επιτυχημένες χρονιές, να καταφέρνει να μετρά 8 διοργανώσεις και ένα καλοκαίρι γεμάτο κινηματογραφικές υποσχέσεις. Το όνειρο μεγάλωσε, ενισχύθηκε και αγαπήθηκε από όλο τον κόσμο που στάθηκε δίπλα του και από όλους τους δημιουργούς που εμπιστεύτηκαν τις ταινίες τους σε αυτό.

Εν αναμονή λοιπόν του καλύτερου, μέχρι το επόμενο, φεστιβάλ ψηφιακών ταινιών μικρού μήκους της Έδεσσας, με έντονο τον ενθουσιασμό, τη συγκίνηση, το μεράκι και τη δουλειά, είμαστε εδώ, σε μια μετά-covid εποχή, να αναμένουμε τη συντροφιά σας και με χαρά να απολαύσουμε μαζί τη μαγεία του θερινού κινηματογράφου!0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *