Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Ευχαριστήριο του ΣΦΜΑ "Ο Αρίων" για την μουρική εκδήλωση "Η αγάπη είναι παντού"



Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η μουσική μας συνάντηση “Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ” στις 11-06-2023 στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας.



Σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, ξεχείλισε η αγάπη σας!

Φίλοι και φίλοι, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για αυτό. Ήταν μια σημαντική βραδιά με δυνατά συναισθήματα, μια λαμπρή γιορτή της Αλμωπίας με ποιοτική μουσική.

Μας δώσατε δύναμη και φως για να πάμε δυνατά παρακάτω.

Θερμά “ευχαριστώ” στους:

στους συλλόγους τους Νομού μας για την συμμετοχή και την άψογη εμφάνισή τους.


στον Δήμο Αλμωπίας, ΔΗΚΕΑ και ιδιαίτερα στον αντιδήμαρχο κ. Γιάντση Δημήτριο


στους χορηγούς μας


στον διευθυντή του ωδείου Αποστολίδη Παναγιώτη που μας συνόδευσε μουσικά


στον αφηγητή μας Νικολαΐδη Γιάννη που με την σαγηνευτική φωνή του απέδωσε υπέροχα τα κείμενα που ντύσαν την μουσική συνάντηση

Τέλος να εκφράσουμε την αγάπη μας στον νέο μας ταλαντούχο μαέστρο και δάσκαλο του ωδείου Ζώη Ζαφειρίου. Είναι ευλογία που τον έχουμε και τα λόγια μάλλον θα τον αδικήσουν.

24 χρόνια στο μουσικό στερέωμα της Αλμωπίας μετρά ο σύλλογος μας. Ευχαριστούμε που είστε δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια και σας περιμένουμε από τον Σεπτέμβριο για νέα ταξίδια.

“Όχι, δεν στέρεψε η αγάπη. Αναδύεται στα τραγούδια, στις μνήμες και ξημερώνει ορμητικά η αισιοδοξία για σεργιάνια στην ζωή.”

Με τιμή

Βάσω Ρουμελή

πρόεδρος του Σ.Φ.Μ.Α. “Ο ΑΡΙΩΝ”



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *