Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στο Βουνό από τον Ορειβατικό Σύλλογο Έδεσσας


Ο Ορειβατικός Σύλλογος Έδεσσας την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 το απόγευμα στις 7:00 στο εντευκτήριο του Φυσιολατρικού Ομίλου Έδεσσας [Φ.Ο.Ε.] πραγματοποίησε ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο-ημερίδα για τις πρώτες βοήθειες στο βουνό. Ήταν ένα πάρα πολύ καλά οργανωμένο σεμινάριο διάρκειας 2 ωρών και το παρακολούθησαν 45 μέλη και φίλοι του Ορειβατικού Συλλόγου Έδεσσας και επικεντρώθηκε κυρίως στην αντιμετώπιση έκτακτου περιστατικού κατά την διάρκεια ορειβατικής δραστηριότητας .

Το παραπάνω σεμινάριο προσκλήθηκε να το παρουσιάσει η Δ/ντρια της ΜΕΘ Νοσοκομείου Έδεσσας κα Εφη Ταμβίσκου η οποία δέχθηκε την πρόσκληση με χαρά.

Πολύ ενδιαφέροντα στα όσα αναφέρθηκε η κα Ταμβίσκου που κυρίως ήταν οδηγίες πρώτων βοηθειών που αφορούν άμεσα τα μέλη του Συλλόγου και η ίδια απάντησε σε πολλά ερωτήματα των μελών που με τον Ορειβατικό Σύλλογο πραγματοποιούν εξορμήσεις σε διάφορες τοποθεσίες και βουνά σε όλη την Μακεδονία και την Ελλάδα.

Ο Σύλλογος Ορειβατών Έδεσσας το Δ.Σ. και τα μέλη του ευχαριστούν θερμά την κα Ταμβίσκου για την άμεση ανταπόκρισή της να παρουσιάσει αυτό το σεμινάριο.

Στο άμεσο μέλλον θα πραγματοποιηθούν και άλλα σεμινάρια με χρήσιμες οδηγίες όσες απαραίτητα χρειάζεται να γνωρίζουν τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου στις εξορμήσεις και πεζοπορίες που πραγματοποιούν κάθε εβδομάδα.
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *