Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Αλμωπία: Μήνυμα Προέδρου Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για τις καταστροφές στα σχολικά κτίρια


Δεν έχει περάσει ούτε μία εβδομάδα από την λήξη της σχολικής χρονιάς και δυστυχώς είμαστε καθημερινά αποδέκτες τηλεφωνημάτων και εγγράφων από τους Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων, οι οποίοι μας αναφέρουν φαινόμενα παραβίασης των Σχολικών Κτιρίων.

Συγκεκριμένα, σημειώθηκαν από αγνώστους, καταστροφές στις πόρτες διδακτηρίων και θραύση υαλοπινάκων του Δημοτικού Σχολείου Προμάχων και του Δημοτικού Σχολείου Αλώρου. Επίσης, στο Νηπιαγωγείο Αρχαγγέλου προκλήθηκαν ζημιές στα κάγκελα και στα επιδαπέδια παιχνίδια, τα οποία πρόσφατα δημιουργήθηκαν σε συνεργασία της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με τους γονείς και το εκπαιδευτικό προσωπικό για την ψυχαγωγία των παιδιών.

Επίσης, δεν είναι λίγες και οι φορές, που παρατηρείται απρόσκοπτη ρίψη απορριμμάτων, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται συνεχώς προβλήματα στις σχολικές μονάδες του Δήμου Αλμωπίας, τα οποία επιφέρουν αρνητικές συνέπειες στην εύρυθμη και σωστή λειτουργία τους, απειλώντας κυρίως την δημόσια υγεία.

Για την εξάλειψη τέτοιων δυσάρεστων φαινομένων, παρακαλούμε, όλους τους συμπολίτες μας να δείξουν την δέουσα προσοχή και σεβασμό σε όλα τα δημόσια κτίρια.


Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΝΑΝΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *