Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Ευχαριστήριο μήνυμα προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αριδαίας & Μήνυμα Προέδρου Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αλμωπίας


Ευχαριστούμε θερμά για άλλη μια φορά την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αριδαίας και τον Διοικητή της Υπηρεσίας κ. Τσιρόπουλο Γεώργιο, για την άψογη συνεργασία τους και την πολύτιμη βοήθεια που πρόσφεραν για τον καθαρισμό του κοινόχρηστου χώρου στο Δασάκι της Αριδαίας.


Η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας,
Συντήρησης Πρασίνου και ΑνακύκλωσηςΠολυξένη ΝάνουΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ


Βρισκόμαστε στην εκπνοή μίας ακόμη σχολικής χρονιάς, η οποία κύλησε ομαλά καθόλη τη διάρκειά της, αντιμετωπίζοντας όλα τα ζητήματα με αποτελεσματικότητα, αμεσότητα, μεθοδικότητα, συνέπεια, με απώτερο στόχο την σωστή και εύρυθμη λειτουργία όλων των Σχολικών Μονάδων.

Για ακόμη μία χρονιά, θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στο σύνολο της Σχολικής Κοινότητας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αλμωπίας, για την άριστη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα.

Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλμωπίας, θα συνεχίσει με κάθε δυνατό τρόπο την προετοιμασία για την επόμενη σχολική χρονιά, ώστε να υπάρχει πλήρη ετοιμότητα σε όλες τις σχολικές μονάδες.

Εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους μαθητές, τους δασκάλους και τις οικογένειές τους, να έχουν ένα όμορφο και ξένοιαστο καλοκαίρι, με υγεία, αγάπη, ευτυχία!

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!


Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΝΑΝΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *