Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Όχι» του Γκλέτσου στους επισήμους – Ανέβασε στην εξέδρα τους αγωνιστές του 40!

Σε μια συμβολική κίνηση προχώρησε τη Δευτέρα ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, καθώς αντί για τους συνηθείς επίσημους επέλεξε να βρεθούν στην εξέδρα που είχε στηθεί για την παρέλαση, οι αγωνιστές του «40.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το δήμαρχο το LamiaReport, ο Απόστολος Γκλέτσος δήλωσε ότι κατανοεί απόλυτα την αγανάκτηση του κόσμου και ότι σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να είναι αυτός πάνω στην εξέδρα, αφού αισθάνεται το ίδιο με τον οποιονδήποτε πολίτη ενώ παράλληλα υπογράμμισε ότι η ημέρα της 28ης Οκτωβρίου είναι αφιερωμένη σε εκείνους που έδωσαν τη ζωή τους για την Ελλάδα και σε εκείνους που πολέμησαν στα βουνά της Πίνδου.

«Δεν αισθάνομαι ότι έχω το ανάστημα να ανέβω μαζί τους στην εξέδρα. Αυτοί είναι ήρωες και πολέμησαν για την πατρίδα…Εμείς τι κάναμε γι΄αυτούς. Τους ψαλιδίζουμε κι΄άλλο την σύνταξη πείνας που παίρνουν. Ντροπή και αίσχος. Θα έπρεπε να μας δέρνουν με τις μαγκούρες….Αυτοί μας παρέδωσαν ελεύθερη και υπερήφανη Ελλάδα…Εμείς τι Ελλάδα θα παραδώσουμε στα παιδιά μας», είπε μεταξύ άλλων.

Πηγή: lamiareport.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *