Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Επιτέλους τελείωσε - Άρθρο του Geo E.

 Γράφει ο Geo E.
 
Επιτέλους τελείωσε η αγγαρεία για τον σημερινό ΠΑΟΚ στην Καρδίτσα με την τοπική Αναγέννηση κερδίζοντας 0-1 με γκολ του Ολίσε παίρνοντας έτσι την πρόκριση για τους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος.Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με τους αναπληρωματικούς του μέχρι σήμερα παίκτες αλλά και μ'αυτούς που έχουν λίγο χρόνο συμμετοχής.Η ομάδα έδειχνε "ανάλατη" χωρίς κίνητρο και με εμφανή τα σημάδια έλλειψης χημείας μεταξύ των συγκεκριμένων παικτών. Η αλήθεια είναι πως η πρόκριση είχε κριθεί από τον πρώτο αγώνα με το 3-0 της Τούμπας αλλά αυτο δεν σημαίνει πως παίκτες σαν τον Λόρενς,τον Λόπεθ και τον Ολίσε πρέπει να πελαγοδρομούν. Το μόνο θετικό από την σημερινή εμφάνιση της ομάδος,πέρα από την πρόκριση φυσικά,είναι πως επιβεβαιώνεται ο Χουμπ Στέφενς για τα ξεφωνητά που ακούει και για τις υποδείξεις για το ποιοι παίκτες θα πρέπει να παίζουν. Τέλος καλό όλα καλά όμως και συνεχίζουμε με νίκη και σ'αυτή την διοργάνωση.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα κυριολεκτικά δεν βλεπόταν και δεν έβλεπα την ώρα να γράψει πάνω αριστερά το 45.Η μοναδική ευκαιρία που μπορούμε να σταθούμε είναι αυτή του Γεωργιάδη που δέχεται εξαιρετική μπαλιά από τον Κατσικά αλλά ο πρώτος πλασάρει άστοχα. Τίποτα άλλο σημαντικό μέχρι το τέλος του πρώτου 45άλεπτου.Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο ΠΑΟΚ ανέβασε στροφές,κράτησε την μπάλα,ξεκίνησε να βγάζει φάσεις αλλά χωρίς ουσία.Το 0-0 παρέμεινε και ήδη άρχισα να χασμουρίεμαι.. Κάπου στο 67 ο Ολίσε μετά από πάσα του Νέσιντ σούταρε με έναν περίεργο τρόπο μετξύ μήτου και εξωτερικού και έγραψε το 0-1.Μετά απο αυτό το γκολ δεν υπήρξε τίποτα άλλο κα ιστο δεύτερο μέρος πέρα απο μία τεράστια ευκαιρία του Νέσιντ στο τέλος που αστόχησε εντελώς μόνος μέσα από τημ περιοχή της Αναγέννησης.

Από τους παίκτες που διακρίθηκαν(όσο διακρίθηκαν) κατά την άποψη μου ήταν ο Κατσικάς,ο Σκόνδρας και ο Σπυρόπουλος που πατούσε καλά.Πολλά λάθη από Λόπεθ,Λόρενς,Γκαρσία,καθόλου σταθερός όπως πάντα ο Γεωργιάδης,μέτριος έως κακός ο Βούκιτς.Πέρα από το γκολ τίποτα άλλο απο τον Ολίσε,κακός αλλά φιλότιμος ο Νέσιντ.Σταθρός ο Γλύκος. Θετικές εντυπώσεις άφησαν οι νεαροί Πόζογλου και Τζανδάρης που έπαιξαν περίπου 20 λεπτά ο καθένας.

Επόμενο ματς με τον Εργοτέλη στην Τούμπα το Σάββατο στις 17:15 που ελπίζουμε να συνεχίσουμε με νίκη πριν το μεγάλο ντέρμπυ στο Καραισκάκη(Ενδιάμεσα ακολουθεί και αγώνας με την Μακάμπυ). Υ.Γ Τί θα γίνει με αυτές τις αγκωνιές στα ματς του ολυμπιακού;Θα τις δει κανείς ποτε;...

Υ.Γ " Σχετικά με τη διάταξη της Super League περί απαγόρευσης κρίσεων μελών του Συνεταιρισμού, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ξεκαθαρίζει πως στη χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ ζήτησε αναβολή της ψηφοφορίας της επίμαχης διάταξης.

Από τη στιγμή που κάτι τέτοιο δεν έγινε δεκτό, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχοντας σημαντικές διαφωνίες επί του συγκεκριμένου άρθρου ψήφισε αρνητικά. " ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Κάλιο αργά, παρά ποτέ θα πω εγώ..
 
ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *