Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

O 19χρονος φοιτητής που θα χάσει live την παρθενιά του για την Τέχνη - Σε μια περφόρμανς μπροστά στους συμφοιτητές του στην Σχολή Καλών Τεχνών


Ο Clayton Pettet είναι 19 ετών και σπουδάζει στη Σχολή Καλών Τεχνών του Λονδίνου, Central Saint Martins, και τον Ιανουάριο, στο πλαίσιο της εργασίας του, σκοπεύει να χάσει την παρθενιά του, κάνοντας ασφαλές, παθητικό σεξ για πρώτη φορά στη ζωή του, ως performance art. 

Ο 19χρονος, που είναι γκέι και βρίσκεται στο δεύτερο έτος των σπουδών του, τιτλοφορεί την περφόρμανς του "Art School Stole My Virginity" (η Σχολή Καλών Τεχνών έκλεψε την παρθενιά μου) και θα την παρουσιάσει, για μία και μοναδική φορά, σε γκαλερί στο Hackney του Λονδίνου, στις 25 Ιανουαρίου του 2014, με τη συμμετοχή/συνεργασία ενός φίλου του. Περίπου 75 συμφοιτητές του (και οι καθηγητές του) αναμένεται να παραβρεθούν. 

Την performance θα ακολουθήσει συζήτηση του Pettet με το κοινό. Όπως δηλώνει, σκοπεύει να τους ρωτήσει, εκτός των άλλων, αν παρατήρησαν κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά του παρτενέρ του. 


"Ο πολιτισμός μας θεωρεί ότι η παρθενιά είναι κάτι πολύτιμο και σημαντικό, οπότε εγώ αποφάσισα να χρησιμοποιήσω τη δική μου -και την απώλειά της- για να δημιουργήσω ένα κομμάτι που θεωρώ πως θα προκαλέσει ενδιαφέρουσα συζήτηση σχετική με το θέμα", δήλωσε ο ίδιος. 




Πηγή: LiFo





0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *