Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Αρνητικό το τεστ - Tο θρίλερ με τον "μικρό" Μπεν συνεχίζεται

Το θρίλερ με τον "μικρό" Μπεν συνεχίζεται, καθώς οι εξετάσεις DNA έδειξαν ότι ο 22χρονος στην Κύπρο, που θεωρούνταν ότι είναι το εξαφανισμένο το 1991 παιδί, δεν είναι τελικά αυτός
 
Αρνητικό βγήκε το τεστ DNA, στο οποίο υποβλήθηκε ο 22χρονος που εντοπίστηκε στη Λεμεσό, ο οποίος φερόταν να είναι ο Μπεν Νίνταμ, που χάθηκε το 1991 στην Κω.
 
Ο νεαρός εμφανιζόταν σε βίντεο, που έχει στην κατοχή της η αστυνομία της Κύπρου και θεωρούνταν ότι ήταν ο "μικρός" Μπεν. Ο 22χρονος αναγνώρισε τον εαυτό του στο συγκεκριμένο βίντεο που είχε τραβηχτεί το περασμένο Πάσχα και παρουσιάστηκε αυτοβούλως στις αρχές, υποστηρίζοντας ότι δεν είχε βρεθεί ποτέ στην Ελλάδα.

Όπως τόνισε φοβήθηκε "να εμφανιστεί νωρίτερα, γιατί δε γνώριζε γιατί τον αναζητούσαν και τον έδειχνε η τηλεόραση". Στην κατάθεση του είπε ότι οι γονείς του είναι από τη Ρουμανία και ότι διαμένει στην Κύπρο από τον περασμένο Φεβρουάριο μαζί με συγγενείς του.

Ανήμερα των 24ων γενεθλίων του Μπεν Νίνταμ, η οικογένεια περίμενε να δοθεί τέλος στο μαρτύριο της, ωστόσο η σύγκριση του προφίλ του DNA του παιδιού και των γονιών του με το γενετικό υλικό του νεαρού στη Λεμεσό, έδειξε ότι πρόκειται για διαφορετικά πρόσωπα. 
 
ΠΗΓΗ: news247

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *