Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Ανέκδοτο: Επιτυχημένο εκπαιδευτικό σύστημα

Άνοιξε ένας μεγάλος οίκος ανοχής με μοντέλα στον πρώτο όροφο, νοικοκυρές στον δεύτερο και καθηγήτριες στον τρίτο.



Την πρώτη βδομάδα λειτουργίας τα μοντέλα, οι νοικοκυρές και οι καθηγήτριες απέφεραν όλες κέρδη 1000 ευρώ.

Την δεύτερη βδομάδα τα μοντέλα έβγαλαν 800 ευρώ, οι νοικοκυρές 700 ευρώ και οι καθηγήτριες 3500 ευρώ, ενώ κάθε εβδομάδα που περνούσε τα μοντέλα και οι νοικοκυρές έβγαζαν όλο και λιγότερα ενώ οι καθηγήτριες όλο και περισσότερα.

Πιάνει λοιπόν, και ρωτά έναν πελάτη που ήταν κάθε μέρα εκεί:

- Γιατί προτιμάς τις καθηγήτριες και όχι τα μοντέλα ή τις νοικοκυρές;

Γιατί τα μοντέλα είναι μη μου άπτου «μη το ένα, μη το άλλο, μη θα μου σπάσει κανένα νύχι, μη θα χαλάσει το μακιγιάζ μου...», οι νοικοκυρές πάλι είναι συνέχεια «όχι στο κρεβάτι, μόλις το έστρωσα, όχι στον καναπέ, είναι καινούργιος... μην πατάς εδώ, μη θα χαλάσεις εκείνο», ενώ οι καθηγήτριες δεν προλαβαίνεις να... τελειώσεις και σε ρωτάνε: «Το καταλάβατε κύριε, ή να το ξανακάνουμε για να το εμπεδώσετε;»

http://www.ialmopia.gr/search/label/%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%95%CE%99%CE%91

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *