Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Στην κεντρική πλατεία της Αριδαίας 4/10 ο Σύλλογος Φίλων Ζώων "Η Ελπίδα"

4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ
 
Tην Παρασκευή 4 Οκτωβρίου με αφορμή στην Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, εθελοντές του συλλόγου φίλων ζώων "Η Ελπίδα", θα βρίσκονται στην κεντρική πλατεία της Αριδαίας από τις 11:00 π.μ έως τις 20:00 μ.μ για να γιορτάσουν αυτή την μέρα. 
 
Οι εθελοντές του συλλόγου θα βρίσκονται εκεί για να μοιράσουν έντυπο υλικό, να ευαισθητοποιήσουν και να ενημερώσουν μικρούς και μεγάλους γύρω από φιλοζωικά θέματα. Ένα μικρό παζάρι θα λειτουργεί για την ενίσχυση του συλλόγου. Από τις 14:00 έως τις 17:00 η κτηνίατρος κ. Άννα Τόμα θα βρίσκεται στο περίπτερο του συλλόγου για να συζητήσει μαζί σας, να σας ενημερώσει και να λύσει τις απορίες σας γύρω από κτηνιατρικά θέματα. Σας περιμένουμε εκεί για να κάνουμε για άλλη μια φορά αυτή την μέρα αφορμή, ώστε να μην ξεχνάμε ότι μαζί με εμάς συνυπάρχουν και άλλα έμβια όντα. Ότι τους οφείλουμε σεβασμό και αναγνώριση της ύπαρξής τους.

Σύλλογος Φίλων Ζώων "Η Ελπίδα"

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *