Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Διέρρευσαν τα στοιχεία μάρτυρα, πρώην μέλους της Χρυσής Αυγής!

Γκάφα ολκής ή μήπως σκόπιμη διαρροή για παραδειγματισμό; Η έμμεση αποκάλυψη των στοιχείων ταυτότητας της διεύθυνσης και του τηλεφώνου ανώνυμου μάρτυρα, πρώην μέλους της Χρυσής Αυγής προκαλεί πολλά ερωτηματικά. Πρόκειται για μάρτυρα που κατέθεσε στην προκαταρκτική εξέταση στον Άρειο Πάγο και τα στοιχεία του μαζί με άλλων μαρτύρων συμπερίληφθησαν σε ανεπίσημο έγγραφο στη δικογραφία.

Συγκεκριμένα ήταν ένα ανεπίσημο χειρόγραφο σημείωμα με τα πλήρη στοιχεία του, το οποίο συμπεριελήφθη στη δικογραφία, φωτοτυπήθηκε και διανεμήθηκε σε πάνω από 50 δικηγόρους που έχουν αναλάβει την υπεράσπιση των κατηγορουμένων. 

Ο συγκεκριμένος μάρτυρας είχε καταθέσει τις προηγούμενες ημέρες υπό απόλυτη μυστικότητα παρέχοντας κρίσιμες πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας και τη δράση της Χρυσής Αυγής. Οι διωκτικές αρχές είχαν αναλάβει τη φρούρηση και την ανωνυμία του συγκεκριμένου προσώπου.

Άλλωστε οι διωκτικές αρχές είχαν αναλάβει τη φρούρηση και την ανωνυμία του συγκεκριμένου προσώπου, γεγονός που τελικά δεν κατέστη εφικτό.

Το ερώτημα βέβαια που τίθεται είναι το κατά πόσο, η διαρροή των στοιχείων έγινε εσκεμμένα ή από λάθος τρόπο. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη των αρχών είναι η ίδια.

πηγή:To Κουτί της Πανδώρας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *