Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Ελεύθεροι οι της Χρυσής Αυγής - Προφυλακιστέος μόνο ο Λαγός!

Προφυλακιστέος έμεινε μόνο ο Γιάννης Λαγός από τα μέλη της Χρυσής Αυτής. Ελεύθεροι Κασιδιάρης, Παναγιώταρος, Μίχος

Συντριπτικά φέρονται να είναι σε βάρος του Γιάννη Λαγού τα στοιχεία από καταγραφές τηλεφωνικών συνομιλιών και κλήσεων που σχετίζονται με το περιστατικό της δολοφονίας στο Κερατσίνι. Ο χρυσαυγίτης βουλυτής κρίθηκε προφυλακιστέος για διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Από την άλλη, ελεύθεροι με αυστηρούς περιοριστικούς όρους αφέθηκαν, μετά τις μαραθώνιες απολογίες τους στον ανακριτή, οι τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος και Νίκος Μίχος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, για τον Ηλία Κασιδιάρη επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση ύψους 50.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου, ενώ για τους Μίχο και Παναγιώταρο απαγορεύεται μόνο η έξοδος από τη χώρα.

Αυτή ήταν η απόφαση των ανακριτών και εισαγγελέων, έπειτα από τις μαραθώνιες απολογίες των χρυσαυγιτών βουλευτών.

Οι απολογίες των τεσσάρων βουλευτών ήταν ολονύχτιες. Ξεκίνησαν περίπου στις 15:30 το μεσημέρι της Τρίτης, με τον Ηλία Κασιδιάρη, και ολοκληρώθηκαν στις 09:30 το πρωί της Τετάρτης με τον Νίκο Μίχο.

Όλοι τους αρνήθηκαν τις κατηγορίες και μίλησαν για σκευωρία. 
 
πηγη:protothema

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *