Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Ρουπακιώτης: Ο Σαμαράς μπλόκαρε το αντιρατσιστικό για να κρατήσει ανοιχτούς διαύλους με τη Χρυσή Αυγή

Βαρύτατες ευθύνες στη Νέα Δημοκρατία και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, καταλόγισε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης, μιλώντας στην εκπομπή του Κώστα Βαξεβάνη, αναφορικά με την καταψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου εξαιτίας του «φλερτ» του με τη Χρυσή Αυγή.

«Ο ίδιος ο πρωθυπουργός είναι υπεύθυνος για την καταψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας» σχολίασε ο κ. Ρουπακιώτης μιλώντας στον Κώστα Βαξεβάνη. «Η μη κατάθεση του αντιρατσιστικού οφείλεται αποκλειστικά σε απόφαση του Μεγάρου Μαξίμου, το οποίο επωφθαλμιούσε στην εκλογική δεξαμενή του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου. Προχώρησαν στην κυνική ομολογία ότι με το εν λόγω νομοσχέδιο, το οποίο αν γινόταν νόμος του κράτους θα μπορούσε να περιορίσει δραστικά τόσο τους βουλευτές, όσο και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής, έκλειναν οι δίαυλοι επικοινωνίας με το φασιστικό κόμμα, με αποτέλεσμα να μπαίνουν προσχώματα στην επιστροφή ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής στη Νέα Δημοκρατία» πρόσθεσε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης.


πηγή:To Κουτί της Πανδώρας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *