Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Απίστευτη εφαρμογή του Facebook:Όλες οι φώτο προφίλ ανά τον κόσμο σε μία σελίδα!

Μία απίστευτη εφαρμογή βγήκε στο διαδίκτυο!Σε αυτήν υπάρχουν όλες οι φωτογραφίες προφίλ που έχουν υπάρξει από την πρώτη μέρα που λειτούργησε το facebook!Πάνω από 1,2 δις φωτογραφίες προφίλ με τον δημιουργό Mark Zuckenberg φυσικά να φιγουράρει στην πρώτη θέση!Ο αριθμός αυξάνεται κάθε δευτερόλεπτο!


Η εφαρμογή λειτουργεί ως εξής. Μπαίνοντας στην εφαρμογή βρίσκεσαι αντιμέτωπος με ένα πλέγμα δισεκατομμυρίων φωτογραφιών.Κάνοντας ένα κλίκ οπουδήποτε κάνεις ζουμ σε κάποια προφίλ που αντιστοιχούν στην αντίστοιχη χρονική περίοδο που διάλεξες!

Το ερώτημα φυσικά που προκύπτει είναι πως αφού μπορεί ο οποιοςδήποτε να έχει πρόσβαση σε μία τέτοια πληροφορία,είναι τελικά ασφαλές το facebook??

Πατήστε εδώ και μπείτε στην εφαρμογή! :

http://app.thefacesoffacebook.com





πηγή:ialmopia

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *