Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Με Σάλπι την πρωτιά!

Γράφει ο Τάσος Κ.


Κι εκεί που το παιχνίδι έμοιαζε τελείως χαμένο ήρθε ο Σάλπι από τον πάγκο για να κάνει το καθήκον του και να δώσει στον ΠΑΟΚ τον πολύτιμο βαθμό που τον έφερε στην πρώτη θέση του ομίλου.

Τα εννιά λεπτά που χρειάστηκε ο Σάλπι ώστε να ισοφαρίσει και να χαρίσει στον δικέφαλο τον βαθμό αποδείχθηκαν αρκετά. Η ομάδα κατάφερε να φτάσει τους τέσσερις βαθμούς και να καθήσει στην πρώτη θέση του ομίλου. Παρακολουθήσαμε ένα παιχνίδι σε αργό τέμπο, με ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες. Τα τρια δοκάρια (δύο ο ΠΑΟΚ και ένα η Αλκμααρ) και οι πολλές χαμένες ευκαιρίες μας έδειξαν πως ο δικέφαλος άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία από τον χθεσινό αγώνα.

Παρ ολαυτά ο ΠΑΟΚ συνέχισε τις μέτριες εμφανίσεις του, ενώ είναι εμφανές το πρόβλημα που έχει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού του μη μπορώντας να δημιουργήσει σωστά τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την επίθεση. Αν και η ομάδα του Χουμπ Στέφενς είχε τις ευκαιρίες να πετύχει καποιο τέρμα, στο δεύτερο ημίχρονο όμως μπορούμε να πούμε ότι ήταν στην μεγαλύτερη διάρκεια απούσα.

Ο δικέφαλος παρουσιάστηκε πολύ κακός στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο, οπισθοχώρησε αρκετά και σε ένα σημείο όπου δεν υπήρχε λόγος, μιας και ξύπνησε την Αλκμααρ και της έδωσε τη δυνατότητα να γίνει πολύ πιεστική και να χάνει τη μια ευκαρία μετά την άλλη. Το νεκρό αυτό δεκαπεντάλεπτο, κόστισε στην ομάδα τελικά, αφού δέχθηκε το γκολ σε μια στιγμή αδράνειας της άμυνας. Αλλά ευτυχώς που υπήρχε ο Σάλπι στον πάγκο και μας γλίτωσε από την ήττα.


LIKE
Τρεις παίκτες ξεχώρισαν χθες εκτός του σκόρερ Σαλπιγγίδη. Ο Χακόμπο ήταν ο φύλακας άγγελος της ομάδας. Με σωστές επεμβάσεις κράτησε σε τρεις - τέσσερις περιπτώσεις το μηδέν στην άμυνα. Επίσης ο Τζιώλης έκανε ένα σοβαρό παιχνίδι στο κέντρο. Αλλά δυστυχώς δεν είχε την κατάλληλη υποστήριξη και τις βοήθειες από τους άλλους δυο, με αποτέλεσμα να πέσει στο β' ημίχρονο. Πολλά μπράβο στον Κίτσιου. Ο μικρός έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι χθες, με πολύ πάθος και τρεξίματα πάνω στη γραμμή και παραλίγο να πετύχει κι ένα πολύ όμορφο τέρμα.


DISLIKE
Λάζαρ, Στοχ και Λούκας χθες ήταν αλλού. Ειδικά οι δύο τελευταίοι βρίσκονται σε περίοδο ντεφορμαρίσματος, είναι ολοφάνερο αυτό. Μήπως ο προπονητής να έβαζε στην θέση τους κάποιον που να άξιζε περισσότερο αγωνιστικά;

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *