Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Τι κρύβουν σήμερα Τετάρτη 20/11 τα Ζώδια!

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου..


ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Το να μοιράζεστε συναισθηματικά ζητήματα με ένα πρόσωπο γενικά δεν το συνηθίζετε γιατί δεν σας πολυαρέσει να συζητάτε για τέτοια θέματα. Όμως τον τελευταίο καιρό έχετε γίνει περισσότερο ευαίσθητοι και ίσως τελικά να βγάλετε τα εσώψυχά σας σε άτομα πολύ δικά σας.
Ερωτικά: Προτιμάτε να καθίσετε μέσα και να είστε καλά στην φωλιά σας με το πρόσωπο που πολιορκείτε εδώ και καιρό παρά να ξοδεύεστε από εδώ και από εκεί. Καλό είναι αυτή την περίοδο να βάλετε λιτούς και δεμένους για να έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο που είναι αρκετά συναισθηματικό. Ο Καρκίνος, Ο Σκορπιός σας εκφράζουν για τώρα.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ανάγκη να προστατέψετε τα συμφέροντά σας αλλά και τα του σπιτιού σας γιατί μερικές φορές είστε πάρα πολύ ανοικτοί και αυτό ίσως να σας κουράζει.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Γαληνεύουν τα φουρτουνιασμένα κύματα σήμερα κι ίσως μερικοί να είστε πιο ήρεμοι για να ακούσετε την εσωτερική φωνή σας. Μόνο όταν σταματάει ο εξωτερικός θόρυβος ακούτε τον ψίθυρο της ψυχής σας.
Ερωτικά: Το ίδιο συμβαίνει και στον ερωτικό τομέα γιατί μερικοί από εσάς μπορεί να έχετε μεγάλες ευκαιρίες αλλά να μην σας κάνουν ούτε στα βασικά. Μην χάνετε την θέλησή σας γιατί θα γίνουν λάθη.
Καριέρα & Οικονομικά: Αποδίδει ένα πρόγραμμα που είχατε κάνει. Χρειάζεται να είστε συνέχεια στην πράξη και μέσα στα πλάνα σας γιατί δεν υπάρχει άλλος τρόπος ώστε να βρείτε τα καλύτερα για σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Η διάθεση για την αυτοπροστασία σας ίσως να είναι κάτι πρωτόγνωρο και πιθανόν πολύ μακριά από την δική σας νοοτροπία. Όμως είναι καλό να πάρετε αυτή την πρακτική αυτογνωσία γιατί αυτό σας λείπει συνήθως για να κάνετε θαύματα.
Ερωτικά: Η συνεχής αναφορά από τον σύντροφό σας ότι νιώθετε έλλειψη στην κάλυψη των προσωπικών του αναγκών πιθανό να είναι η αιτία που μπορεί να απομακρυνθείτε για ένα διάστημα. Αλλά τελικά αν το κοιτάξετε καλά όλοι πάσχουν από ένα πρόβλημα που ψάχνουν να λύσουν, αρκεί να μην παρατραβήξετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε φάει το γάιδαρο και σας έχει μείνει η ουρά για αυτό να μην αφήσετε τις προσπάθειες σας. Παρόλο που φαίνεται δύσκολο, είναι πιο εύκολο από εδώ και πέρα να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των συνεργατών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Φέρνετε την γη ανάποδα για να γίνει αυτό που σας κάνει να νιώθετε ασφαλείς. Ευτυχώς που τα σεληνιακά φαινόμενα δεν είναι τόσο σκληρά μαζί σας. Αντίθετα θα ξαναγυρίσετε στις ρίζες σας και πιθανόν να νιώσετε έντονα την επιθυμία να ανακατέψετε σεντούκια, παλιά συρτάρια ή κουτιά. Ακόμα μπορεί να κάνετε ένα ξεσκαρτάρισμα μνημών κρατώντας κάποιες πράγματα για σας και τα υπόλοιπα μπορεί να τα ταξινομήσετε στην σωστή τους θέση.
Ερωτικά: Προσπαθώντας πάνω από όλα να προστατέψετε τον εαυτό σας αναζητάτε να βρείτε κάπως να κουρνιάσετε και να είστε ασφαλείς. Μερικοί από εσάς ίσως να βιάζεστε να πάρετε απαντήσεις ή κάποιες αποφάσεις για το αν θα παραμείνετε μαζί ή όχι με κάποιο άτομο. Πάντως ό, τι και να γίνει θα είναι επιλογή σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν συνέχεια ευκαιρίες και τις οποίες για να τις δείτε θα χρειαστεί να είστε πολύ γρήγοροι και παρορμητικοί αλλά συγχρόνως να διαθέτετε και την ανάλογη φρόνηση. Αν είναι να διαλέξετε μεταξύ μιας νέας ή μιας παλιάς κατάστασης, να πάτε εκεί που φορτίζεστε λιγότερο γιατί σημασία έχει η ψυχική σας ισορροπία και μετά όλα τα υπόλοιπα.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Είστε κάπως εγκλωβισμένοι σε οικογενειακές υποχρεώσεις ή σε συναισθηματικές μνήμες οι οποίες πιθανόν δεν σας αφήνουν να έχετε σωστή κρίση. Ένα κρύωμα ή μια αδιαθεσία ίσως να σας κρατήσουν μακριά από την ενεργό δράση.
Ερωτικά: Αντιμετωπίζοντας τις ευαισθησίες σας τις οποίες τις πιο πολλές φορές κρύβετε ίσως να βρεθείτε αντιμέτωποι με έναν Αιγόκερω ο οποίος δείχνει ότι σας κατανοεί χωρίς όμως εσείς να είστε πολύ χαριστικοί μαζί του.
Καριέρα & Οικονομικά: Αυξάνονται οι πιθανότητες είτε να βρείτε μια δουλειά, είτε να συνεχίσετε σε μια παλιά με την οποία δεν είστε καθόλου ευχαριστημένοι αλλά αναγκαστικά θα παραμείνετε εκεί. Εσείς όπου και να είστε να φροντίζετε να έχετε ρόλο δημιουργικό για να μην βαριέστε ή αυτοαναιρείστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Είστε αρκετά αναστατωμένοι γιατί έχετε πολυσύνθετο ή πολύπλοκο πρόγραμμα και ίσως τα γρανάζια της γραφειοκρατίας να σας τρώνε. Για αυτό να μην βασίζεστε και πάρα πολύ στα σημερινά αποτελέσματα γιατί πιθανόν να μην γίνει αυτό που θέλετε και να ξαναπροσπαθήσετε και πάλι αύριο.
Ερωτικά: Είστε σε φάση που θέλετε να είστε όσο πιο ώριμοι μπορείτε σε αποφάσεις και σε συμπεριφορά. Για αυτό πιθανόν σήμερα να μην είναι και η καλύτερη ημέρα για σας. Ο λόγος είναι ότι ίσως να κάνετε κάποια λάθη στην επικοινωνία ή να μην σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία.
Καριέρα & Οικονομικά: Μην επιμένετε να κάνετε ραντεβού αν δείτε ότι δεν σας βγαίνουν ή ότι δεν έρχονται με τον τρόπο που θέλετε γιατί μπορεί τελικά να μην ολοκληρωθεί μια κίνησή σας.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Αφουγκράζεστε καλύτερα κάποιες σημαντικές πληροφορίες που έρχονται και ο στόχος σας είναι να κρατήσετε την ποιότητα και την σωστή πληροφόρηση. Πιθανόν ένα ταξίδι σας να αναβληθεί σε άλλη ημερομηνία ή ακόμα και ένα δικαστήριο που περιμένατε άμεσα αποτελέσματα.
Ερωτικά: Η προσωπική σας ζωή μερικές φορές νιώθετε ότι είναι στον αέρα αυτή την περίοδο. Όλα αλλάζουν και μπορεί ξαφνικά να διεκδικείτε χρήματα ή ίσα δικαιώματα από τον πρώην σύζυγο ή από μια σημαντική σχέση. Η νέα γνωριμία με Κριό ίσως και να παραμείνει ως έχει.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναμφισβήτητα έχετε γίνει περισσότερο κυνηγοί του χρήματος. Όχι ότι σας αρέσει αλλά τουλάχιστον αυτές τις ημέρες έχετε καταλάβει ότι πρέπει να κάνετε έναν αγώνα για να εξασφαλίσετε τα δέοντα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Η ζωτική σας ενέργεια συνδέεται με την διαίσθησή σας και ίσως και με την μεγάλη σας εσωστρέφεια. Για αυτό μην χαλάτε την ουσία σας για ασήμαντα πράγματα. Η πυξίδα σας μπορεί να είναι η ψυχή σας, οπότε οι επιλογές σας καλό θα ήταν να μην είναι εξωτερικές.
Ερωτικά: Θα βγάλετε στην επιφάνεια τα μυστικά σας που πιθανόν να αφορούν και στην σεξουαλική σας ζωή ή επιθυμίες και ίσως στην αρχή να νιώσετε άνετα να μιλήσετε αλλά μετά να δείτε ότι τσάμπα εκτεθήκατε. Για αυτό καλύτερα να είστε πολύ προσεκτικοί με τις εκμυστηρεύσεις σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Ενεργείτε κάτω από την ομπρέλα ή την ασπίδα των τρίτων χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι καλό, αλλά στην ουσία εσείς χρειάζεστε περισσότερες πρωτοβουλίες για να νιώθετε πιο δυνατοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Τις αντιλήψεις που έχετε μπορεί να χρειαστεί να τις βγάλετε και σε θέματα που αφορούν στην συναισθηματική σας κατάσταση αλλά και των γύρω σας. Ίσως με ένα τρόπο να γίνετε κλειστοί και πιθανόν φειδωλοί στα αισθήματα και τις κινήσεις.
Ερωτικά: Το θέμα της οικογένειας σας αφορά πάνω από όλα και σήμερα συγκεκριμένα θα κάνετε κάποιες κινήσεις για να διασφαλιστείτε άμεσα με ένα πρόσωπο που θέλει και αυτό να είναι μαζί σας και περισσότερο ένας Καρκίνος.
Καριέρα & Οικονομικά: Εδώ τα πράγματα είναι κατά κάποιον τρόπο αρκετά περιορισμένα γιατί πιθανόν να αποφασίσετε να διαφυλάξετε τον εαυτό σας. Για αυτόν τον λόγο θα είστε πολύ προσεκτικοί με τις αγορές σας, τα ψώνια σας και γενικά οτιδήποτε σας κάνει και χαλάτε χρήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Είστε στο επίκεντρο για κάποια άτομα που περιμένουν πως και πώς να έχουν επαφή μαζί σας. Η δυσκολία είναι ότι θα χρειαστεί να ανοίξετε τα δικά σας φτερά αφού σας σπρώχνουν τα γεγονότα να στραφείτε προς τα εκεί. Χρειάζεστε να είστε σίγουροι για τις αποφάσεις σας.
Ερωτικά: Η ερωτική σας ζωή είναι σταματημένη σε δυο σημεία. Το ένα είναι εσείς και το άγχος για την οικογένεια που θέλετε να φτιάξετε με ένα πρόσωπο και το άλλο πως θα ζήσετε αληθινά με αγάπη που σημαίνει ότι μπορεί να μην περιλαμβάνονται τα σχέδια για την οικογένεια. Οι ζυμώσεις που γίνονται είναι αρκετές και δεν μπορείτε να πάρετε αποφάσεις. Για αυτό χρειάζεστε να μείνετε αρκετά με τον εαυτό σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Και σε αυτόν τον τομέα υπάρχουν αλλαγές αλλά πιθανόν πιο εύκολες. Δηλαδή ή κάνετε προσπάθεια και δεν ανυπομονείτε για κάτι καινούργιο ή έχετε ανάγκη να τα τινάξετε όλα στον αέρα και να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο και πολύ πρωτοποριακό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Με κάποιον τρόπο θα μπλεχτείτε είτε με δικά σας οικογενειακά θέματα είτε των φίλων σας τους οποίους τους βοηθάτε να πάνε λίγο παραπέρα.
Ερωτικά: Έχετε βοηθήσει στο να αλλάξουν κάποια πράγματα στην προσωπική σας σχέση και κάνετε κι εσείς τον δικό σας τον αγώνα για να βρεθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Η σχέση με Καρκίνο, Λιοντάρι ή Σκορπιό είναι σε εξέλιξη.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε στην φάση που νιώθετε τι ακριβώς συμβαίνει και πως πρέπει εσείς να φερθείτε σε άτομα που συνεργάζεστε μαζί τους, ακούγοντας κατά κάποιο τρόπο τις προσωπικές τους ανάγκες. Αυτό θα σας κάνει και σε εσάς πολύ καλό και δεν θα φανείτε αδιάφοροι ως συνήθως.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Αναβαθμίζεστε γιατί τα προβλήματα σας με έναν Ταύρο, Καρκίνο ή Σκορπιό μπορείτε να τα λύσετε τόσο άνετα που θα σας φανεί παιχνιδάκι. Όμως χρειάζεστε για να ευχαριστηθείτε το σπίτι σας και την διαμονή σας σε αυτό να το φροντίσετε και πάνω από όλα να ρέει η θετική ενέργεια.
Ερωτικά: Είστε κατά κάποιον τρόπο πιο προσεκτικοί και δεν κάνετε τρέλες, αλλά και ούτε και μια έξοδο που θα σας χαλάσει μια σημαντική επαφή. Πάντως το καλό είναι ότι σας πιάνει η ανάγκη της συγχώρεσης του παρελθόντος σας και κυρίως για έναν Κριό.
Καριέρα & Οικονομικά: Πιθανόν να τα παίξετε όλα για όλα και να έχετε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Ίσως να έχει έρθει η ώρα με τους σωστούς ανθρώπους και την σωστή δουλειά. Εμπιστευτείτε για το καλό σας.

ΠΗΓΗ: astrology

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *