Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Δάκρυα χαράς: Συγκινητικές οι δηλώσεις του Σάντος στα ελληνικά (vid)

Δάκρυα χαράς για την πρόκριση της Ελλάδας - Δείτε το βίντεο Φανερά συγκινημένος, με δάκρυα στα μάτια, μίλησε στα ελληνικά ο Φερνάντο Σάντος στους εκπροσώπους του Τύπου.


 Ο Πορτογάλος τεχνικός της εθνικής μας ομάδας έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες και σε σπαστά ελληνικά δήλωσε ότι η νίκη είναι για τον ελληνικό λαό.

Ο Φερνάντο Σάντος είπε στα ελληνικά: «Ένα ευχαριστώ στο Θεό. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Αυτή η νίκη είναι για τον ελληνικό λαό».

Επιπλέον, ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος δήλωσε στα πορτογαλικά: «Αυτό με ανάγκασε η καρδιά μου να πάω στον κόσμο. Ήξερα πως αυτή η πρόκριση είναι σημαντική για μένα, για τους παίκτες αλλά και για τον ελληνικό λαό

Το μεγαλύτερο βραβείο για μένα είναι ότι έχω χτίσει μια πολύ καλή σχέση με τα παιδιά αυτά. Έχουμε μια καλή προσωπική σχέση. Με χαροποιεί και με κάνει να αισθάνομαι ωραία.

Θα πάμε στη Βραζιλία και πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι. Αυτό που είχαμε πει ήταν πως την κατάλληλη στιγμή θα μιλήσουμε για την ανανέωση. Αυτό σας λέω και τώρα. Θα ηρεμήσουμε, θα σκεφτούμε και η τελική απόφαση θα είναι για το καλό όλων.

Θα είμαστε μαζί στη Βραζιλία και από εκεί και πέρα βλέπουμε. Η καρδιά μου, μου λέει να μείνω. Το μυαλό μου, μου βάζει το ζιζάνιο. Θα δούμε

Ένα μήνυμα ελπίδας και πίστης. Πίστη για τις δυνατότητές μας, και ελπίδα γιατί η ρόδα θα γυρίσει και θα βρεθούμε εμείς από πάνω. Οι αντιδράσεις, προέρχονται από τον σεβασμό που έχουν οι Έλληνες για μένα.

Ακόμα και όταν φύγω από την Ελλάδα, είναι κάτι που θα κουβαλάω πάντα μέσα μου. Τέτοια αγάπη δεν έχω συναντήσει πουθενά αλλού».
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *