Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Βολιβιανός επενδυτής στον Άρη;

Τον Βολιβιανό ιδιοκτήτη της Μπολιβάρ, Μαρσέλο Κλάουρε, εμπλέκουν με το ιδιοκτησιακό του Άρη κάποια σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνονται!

Ο Δημήτρης Ηλιάδης έχει τονίσει επανειλημμένα ότι θέλει να βρει ξένους επενδυτές για τους «κίτρινους» και σύμφωνα με κάποια σενάρια που έχουν αναπτυχθεί στη Θεσσαλονίκη, ο Μαρσέλο Κλάουρε ενδιαφέρεται για το πλειοψηφικό πακέτο της ομάδας.

Πρόκειται για τον 43χρονο ιδιοκτήτη της εταιρείας τηλεπικοινωνιών Brightstar και της Μπολιβάρ, ο οποίος έχει σχετικά με τον πρόεδρο της Βολιβίας, αλλά και με τον.. Ντέιβιντ Μπέκαμ! Αστεία θεωρεί μάλιστα ο υποψήφιος επενδυτής του Άρη τα χρέη της «κίτρινης» ΠΑΕ, όπως αποκαλύπτει σήμερα η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay.

Το ενδιαφέρον για τον Άρη, σε αυτό μεσολάβησε ένας πρώην ποδοσφαιριστής των Θεσσαλονικέων και εκείνος παρουσιάζεται έτοιμος να βάζει το χέρι του στη φωτιά, δίνοντας ώθηση στην ομάδα.




πηγές:gazzetta.gr,thestival.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *