Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Σε νέα ψηφοφορία ο προϋπολογισμός του Δήμου Έδεσσας

Την Δευτέρα (25/11) και ώρα 17:00, νέα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιο Έδεσσας, με μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης την ψήφιση του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2014.

Η συζήτηση για τον προϋπολογισμό γίνεται εκ νέου, διότι αυτός καταψηφίσθηκε με 12 ψήφους κατά και 11 υπέρ, την προηγούμενη Δευτέρα από τους Δημοτικούς Συμβούλους και μάλιστα προερχόμενους και από την συμπολίτευση, ήτοι τους Π. Πριβατιτσάνη, Ρουμελιώτη Γ., Τσιβόγλου Χ. και τον ήδη ανεξάρτητο Δ. Φαρμούζη.

Οι αντιδράσεις με αποτέλεσμα την καταψήφιση του προϋπολογισμού προήλθαν από την πρόβλεψη 300.000 ευρώ για την αποκομιδή σκουπιδιών από ιδιώτες, χωρίς αυτό να εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο. Αναμφίβολα πρόκειται για μια πολιτική ήττα για τον Δήμαρχο Έδεσσας και ένα γεγονός που δεν συμβαίνει συχνά στην τοπική αυτοδιοίκηση.
 
 
πηγηkaratzova

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *