Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Παράξενα: «Θαλάσσιο τέρας» ξεβράστηκε στο Βιετνάμ (vid)

Τον γύρο του κόσμου έκανε αυτή την εβδομάδα ένα βίντεο με το «θαλάσσιο τέρας» που ξεβράστηκε στη Νοτιοανατολική Ασία.




Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Daily Star, πολλοί σχολίασαν κάτω από το βίντεο πως πρόκειται για συγγενή του τέρατος του Λοχ Νες, ενώ άλλοι υποστήριξαν πως το γιγάντιο πλάσμα κατέφθασε από το διάστημα.

Αν και πολλά από τα σενάρια σίγουρα εξάρουν τη φαντασία, στην πραγματικότητα το πιθανότερο είναι πως πρόκειται για φάλαινα, ενδεχομένως γαλάζια φάλαινα. Λέγεται μάλιστα ότι οι ψαράδες στο Βιετνάμ λατρεύουν τις φάλαινες επειδή φέρνουν καλή τύχη και ασφάλεια στις οικογένειές τους.

Πάνω από 30 άνθρωποι με δέκα σκάφη χρειάστηκαν για να τραβήξουν στην ακτή το άψυχο σώμα της φάλαινας που έπλεε στον ποταμό Cai Cung. Όπως φαίνεται, το νεκρό ζώο φορτώνεται σε ένα φορτηγό, ενώ στο σημείο έχει συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου για να δει από κοντά το περίεργο πλάσμα.

Στην ταφή του παρευρέθηκαν περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι που τίμησαν το νεκρό ζώο. Σημειώνεται πάντως ότι η εφημερίδα Irish Independent υποστηρίζει πως η φάλαινα δεν ξεβράστηκε στο Βιετνάμ αλλά στην Καμπότζη, επικαλούμενη σχόλια χρηστών στο Διαδίκτυο.
πηγη:iefimerida

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *