Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Ένας νεκρός από πυροβολισμούς στα Εξάρχεια

Ένα άτομο κατέληξε, αφού τραυματίστηκε από πυροβολισμούς στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Κωλέττη στα Εξάρχεια, απ' όπου διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Ελπίς».

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί κάτω από ποιές συνθήκες ακριβώς και μεταξύ ποίων υπήρξε η αιματηρή ένοπλη συμπλοκή. Στον τόπο του συμβάντος βρίσκονται αστυνομικοί της Ασφάλειας που ερευνούν την υπόθεση. Πάντως, μάρτυρες κάνουν λόγο για χαρακτηριστικά «ξεκαθαρίσματος λογαριασμών».

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Ώρα 19.52 στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Κωλέττη βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος από πυροβολισμούς ένας άγνωστος άνδρας, πιθανόν αλλοδαπός, ο οποίος κατέληξε στο νοσοκομείο όπου διακομίσθηκε. Στο σημείο βρέθηκε ένα πολεμικό τυφέκιο τύπου καλάσνικοφ και στην κατοχή του ένα πιστόλι και ένα περίστροφο.

Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής».



πηγή:ΑΠΕ/ΜΠΕ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *