Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Πού το πάει η κυρία Τζάκρη;

Με ένα τηλεφώνημα που έκανε στον ανεξάρτητο βουλευτή κ. Α. Λοβέρδο η κυρίαΘεοδώρα Τζάκρη (άρτι διαγραφείσα από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠαΣοΚ) έλυσε το μυστήριο για το πού θέλει να ενταχθεί. Η επιθυμία της είναι να ενταχθεί στην ομάδα των ανεξάρτητων βουλευτών, η οποία συνεχώς αυξάνεται και έχει φθάσει αισίως τους 12 βουλευτές. Η κυρία Τζάκρη, εμφανώς
σοκαρισμένη με όσα σεξιστικά και άλλα σχόλια ακολούθησαν τη διαγραφή της, δεν απαντούσε σε κανέναν στο τηλέφωνο και εκείνο που είπε είναι ότι εντάσσεται στην ομάδα ανεξάρτητων βουλευτών. Τώρα θα ρωτήσετε γιατί ονομάζεται ομάδα. Επειδή περί ομάδας πρόκειται, και μάλιστα διαθέτει και επικεφαλής, ή«αρχηγό» αν θέλετε, που δεν είναι άλλος από τον ανεξάρτητο βουλευτή (πρώην πασοκογενή και εν συνεχεία πρώην βουλευτή της ΔΗΜΑΡ) κ. Οδ. Βουδούρη. Ηδη, όπως έμαθα, υπέβαλαν αίτημα ώστε να συμμετάσχουν ως ομάδα και στη Διάσκεψη των Προέδρων.

Η κυρία Τζάκρη ωστόσο δεν αποκαλύπτει τα μελλοντικά της πολιτικά σχέδια. Το σίγουρο όμως είναι ότι δεν υπέβαλε (τουλάχιστον ως την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές) αίτημα για να ενταχθεί στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ούτε στη ΔΗΜΑΡ ή στους Ανεξάρτητους Ελληνες. Στο εσωτερικό πάντως των παραπάνω κομμάτων άρχισαν τα σενάρια μαζί με τις γκρίνιες αν θα πρέπει να τη δεχθούν ή όχι. Οι μισοί του ΣΥΡΙΖΑ (διάβαζε Αριστερή Πτέρυγα) δεν τη θέλουν στο κόμμα επειδή, όπως λένε, ψήφισε το μνημόνιο και μνημονιακούς νόμους. Το ίδιο λένε και στη ΔΗΜΑΡ, ενώ ο κ. Νότης Μαριάς από τους Ανεξάρτητους Ελληνες κάτι παρόμοιο έλεγε στο καφενείο της Βουλής. Συνεπώς τι απομένει για την κυρία Τζάκρη; Να διεκδικήσει την Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας. Μου λένε μάλιστα ότι θα το επιχειρήσει μαζί με τον επίσης ανεξάρτητο βουλευτή κ. Μάρκο Μπόλαρη, με τον οποίο θα συνεργαστούν.


Πηγή: Το Βημα

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *