Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Κατσέλη: Τη συμφωνία για τα υποβρύχια υπογράφουν οι Βενιζέλος-Παπακωνσταντίνου

Την έκπληξή της για την αναφορά Βενιζέλου στο όνομά της σχετικά με την υπόθεση των υποβρυχίων εξέφρασε η Λούκα Κατσέλη.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha 989, η πρώην υπουργός είπε: «Η συμφωνία που
υπογράφηκε ανάμεσα στην Ελληνική Δημοκρατία και τις εμπλεκόμενες εταιρείες στις 18 Μαρτίου 2010 φέρει τις υπογραφές των Γ.Παπακωνσταντίνου και Ευ.Βενιζέλου.» 

Ο Κυρωτικός της Σύμβασης Νόμος 3885/10 συζητήθηκε στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας της Βουλής και εισηγητής στη Βουλή κατά την ψήφισή του ήταν ο υπουργός Άμυνας.»

Η κ. Κατσέλη είπε ότι εκ του αποτελέσματος προκύπτει ότι η σύμβαση ήταν προβληματική και έχει οδηγήσει τις δύο πλευρές στα δικαστήρια. 

«Αν και εφ’ όσον υπάρχουν σκιές στην υπόθεση αυτή καλό θα είναι να διερευνηθούν σε βάθος» κατέληξε.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στο όνομά της, κλείνοντας την ομιλία του στη συζήτηση επί της πρότασης μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ την περασμένη εβδομάδα.



Πηγή: in.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *