Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Ντυμένος μοναχός παραδόθηκε ο Αναστάσιος Πάλλης

Με ενδυμασία μοναχού παραδόθηκε στο Εφετείο ο καταζητούμενος επιχειρηματίας και μέτοχος της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, Αναστάσιος Πάλλης.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δεν παραδόθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, η οποία είχε ασκήσει σε βάρος του ποινικές διώξεις αλλά στο Εφετείο.

Η παράδοση του καταζητούμενου επιχειρηματία ήρθε λίγες μόλις ημέρες μετά την αποφυλάκιση του πρώην συνεργάτη του, Βίκτωρα Ρέστη. 

Ο Αναστάσιος Πάλλης με επιστολή στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, είχε ζητήσει να υπαχθεί στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων, ώστε να δώσει στη Δικαιοσύνη στοιχεία σχετικά με το σπάσιμο του εμπάργκο στο Ιράν καθώς και άλλες υποθέσεις του Βίκτωρα Ρέστη.

Ο Αναστάσιος Πάλλης βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, καθώς μετά και τις αποκαλύψεις του HOT DOC, στην κατοχή του βρέθηκε οπλοστάσιο και ναζιστικά σύμβολα, με αποτέλεσμα η Δικαιοσύνη να επιχειρεί να τον «δέσει» με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Ο κ. Πάλλης εμφανίζεται διατεθειμένος να «καρφώσει» τον Βίκτωρα Ρέστη, ο οποίος παραμένει προφυλακισμένος, ώστε να τύχει ο ίδιος καλύτερης αντιμετώπισης.

Με μία επιστολή-βόμβα προς την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο φυγόδικος επιχειρηματίας, Αναστάσιος Πάλλης, είχε καταγγείλει τον έγκλειστο... στις φυλακές Κορυδαλλού εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη και ζητούσε να ενταχθεί σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων, προκειμένου να αποκαλύψει τις εγκληματικές -όπως τις χαρακτηρίζει- δραστηριότητές του με την κυβέρνηση του Ιράν και την τράπεζα FBB.

Ο Αν. Πάλλης υποστήριξε παράλληλα, ότι δεν έχει καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή κι ούτε διακίνησε ποτέ οπλισμό και ότι πίσω από την εκστρατεία κατασυκοφάντησής του βρίσκεται ο πρώην συνεταίρος του. Πάντως, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις που είχε κάνει το HOT DOC, ο Αναστάσιος Πάλλης είχε φέρει στην Ελλάδα 4.000 όπλα, τα οποία οι αρχές ακόμα αναζητούν.

πηγή:koutipandoras.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *