Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Nα γιατί ο Μπουτάρης είναι διαφορετικός από όλους τους προηγούμενους δημάρχους της Θεσσαλονίκης (pic)

Η συνάντηση των πέντε δημάρχων χθες στη Θεσσαλονίκη, έδωσε την ευκαιρία στον φωτογραφικό φακό να δει «όλους μαζί» τους προηγούμενους δημάρχους της πόλης σε ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο που δείχνει γιατί
ο Γιάννης Μπουτάρης είναι τόσο διαφορετικός από τους προκατόχους του.

Συγκεκριμένα, στο διάδρομο του Δημαρχιακού Μεγάρο όπου βρίσκονται συγκεντρωμένα τα πορτρέτα των προηγούμενων δημάρχων της πόλης (όπως επιβάλει το πρωτόκολλο) υπάρχει και αυτή του Γιάννη Μπουτάρη από την πρόσφατη φωτογραφισή του εναντίον του ΑΙDS. Πλάι στα κλασικά στημένα χαμογελαστά πορτρέτα των πολιτικών, το τεράστιο ασπρόμαυρο του σκεπτικού Γιάννη Μπουτάρη, με το μαύρο φανελάκι και τον χάρτη των τατουάζ στο σώμα του, που αφηγούνται την ιστορία, την προσωπική διαδρομή του δημάρχου. Οπως γράφουν στα social media: respect!


Φωτογραφία Κωνσταντίνος Τσακαλίδης, fosphotos



Πηγή: iefimerida

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *