Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικη πλατεία και φέτος στην Αριδαία

Ο Δήμος Αλμωπίας σας ενημερώνει ότι θα λειτουργήσει και εφέτος η χριστουγεννιάτικη πλατεία στην Αριδαία με τη συμμετοχή στα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια των πολιτιστικών συλλόγων, επαγγελματιών της περιοχής, συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, κ.τ.λ.

Σας προσκαλούμε λοιπόν την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου και ώρα 11.30π.μ. στην Χριστουγεννιάτικη πλατεία μας για να στολίσουμε μικροί και μεγάλοι τα χριστουγεννιάτικα δέντρα μας, με τη βοήθεια του Αϊ Βασίλη.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν και άλλα happenings και δράσεις όπως ζωγραφική προσώπου, κ.τ.λ.

Επιπλέον, ο Δήμος Αλμωπίας σε συνεργασία με το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του οποίου είναι και μέλος και την ΔΗΚΕΑ Αλμωπίας (Βοήθεια στο Σπίτι) θα συγκεντρώνει αγαθά πρώτης ανάγκης όπως τρόφιμα -απορρυπαντικά – παιχνίδια την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στην Κεντρική Πλατεία Αριδαίας."Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι για όλους"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *