Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Στην αντεπίθεση περνά η Χρυσή Αυγή: "Παχυσαρκία, απόκριες και επικοινωνιακό σόου"

Στην αντεπίθεση περνά η Χρυσή Αυγή μετά τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.


Τόσο ο εκπρόσωπος του κόμματος, όσο και ο βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος έκαναν λόγο για επικοινωνιακό σόου, για επιλεκτικό κολλάζ φωτογραφιών μέσα από ένα ογκωδέστατο υλικό χιλιάδων φωτογραφιών, ακόμα και για αποκριάτικες στολές.

Κασιδιάρης: Να φτιάξουν ένα νόμο να μου απαγορεύουν τη γυμναστική και να γίνω παχύσαρκος σαν τον Βενιζέλο

Μάλιστα ο Ηλίας Κασιδιάρης μιλώντας τους δημοσιογράφους έξω από τη Βουλή είπε πως διέρρευσαν κάποιες φωτογραφίες του που κάνει γυμναστική και πρόσθεσε «να φτιάξουν ένα νόμο να μου απαγορεύουν τη γυμναστική και να γίνω παχύσαρκος σαν τον Βενιζέλο».

Παναγιώταρος: Η Χρυσή Αυγή έκανε αποκριάτικο πάρτι γι' αυτό είχαμε ντυθεί Κου Κλουξ Κλαν

Στη Χρυσή Αυγή δεν δέχονται πως οι εικόνες όπου μέλη της είναι ντυμένα με τη στολή της Κου Κλουξ Κλαν δείχνουν την πραγματικότητα, αφού όπως είπε ο Ηλίας Παναγιώταρος πρόκειται για φωτογραφίες και βίντεο από ένα αποκριάτικο πάρτι!

Ο βουλευτής της ΧΑ είπε πως η ημερομηνία που έχει μαγνητοσκοπηθεί η εκδήλωση είναι κοντά σε αυτήν της Καθαράς Δευτέρας και τα μέλη της οργάνωσης έκαναν ένα αποκριάτικο πάρτι. Μάλιστα δεν περιορίστηκε μόνο σε αυτές τις δηλώσεις αλλά αρνήθηκε και το ναζιστικό χαιρετισμό, αφού όπως είπε έτσι χαιρετούσαν το '40.

Σε ανακοίνωση της η ΧΑ αναφέρει

Όπως φάνηκε από την Κυριακή που είχαμε την "συνταρακτική" αποκάλυψη για το... καλάσνικοφ, το σήριαλ με τα συγκλονιστικά ντοκουμέντα από τους υπολογιστές της Χρυσής Αυγής που "δένουν" την υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης" θα έχει πολλά επεισόδια.

Το επικοινωνιακό σόου, γιατί μόνο σόου είναι καθώς δεν έχει καμία ποινική διάσταση το ζήτημα, σερβίρεται τμηματικά, αλλά τα αποτελέσματα είναι για ακόμη μια φορά μηδενικά για τους σκευωρούς. Ούτε και οι πιο δύσπιστοι και οι φανατικοί πολέμιοι της Χρυσής Αυγής δεν μπορούν να πειστούν πως όλο αυτό το πανηγύρι συνιστά τεκμηρίωση ποινικής υπόθεσης, καθώς δεν είναι τίποτα άλλο παρά από ένα επιλεκτικό κολλάζ φωτογραφιών μέσα από ένα ογκωδέστατο υλικό χιλιάδων φωτογραφιών που περιλαμβάνουν εκδηλώσεις, ιστορία και πολιτική ειδησεογραφία.

Μετά λοιπόν το καλάσνικοφ που αποδείχτηκε καραμπίνα και τον κου - κλουξ - κλαν που αποδείχτηκε στολή σε πάρτυ μάσκε τις αποκριές του 2011 (26 Φεβρουαρίου), ήρθαν σήμερα οι... αποκαλύψεις για γυμνάσια, ιστορικές φωτογραφίες αλλά και από την διάπλαση των παίδων.

Οι φωτογραφίες από την εκπαίδευση των... "ταγμάτων" δεν είναι τίποτα άλλο από τις αθλοπαιδιές που λαμβάνουν χώρα σε όλες τις εθνικιστικές κατασκηνώσεις χρόνια τώρα.




ΠΗΓΗ:iefimerida

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *