Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Δήμος Αλμωπίας: Μεταφορά της ημέρας διενέργειας της λαϊκής αγοράς Αριδαίας λόγω αργίας

Μεταφορά της ημέρας διενέργειας της λαϊκής αγοράς Αριδαίας λόγω αργίας


Έχοντας υπόψη:

1) Το Ν. 2323/95 [ΦΕΚ 145 Α/1995] <<Υπαίθριο Εμπόριο και άλλες διατάξεις>> όπως ισχύει έως σήμερα.

2) Την υπ' αριθμ. 263/2013 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας <<Καθορισμός ωραρίου λειτουργίας Λαϊκής Αγοράς Αριδαίας>>.

3) Το Ν.3852/2010 [ΦΕΚ.87/7-6-2010 τεύχος Α΄] <<Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτ/σης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης- Πρόγραμμα Καλλικράτης>> άρθρο 94 παρ.6 υποπαρ.32 σύμφωνα με τον οποίο η έκδοση αποφάσεων για ίδρυση, μετακίνηση, διάλυση και καθορισμό του τρόπου της εν γένει λειτουργίας λαϊκών αγορών σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία έχει μεταβιβαστεί στους Δήμους.

4) Το γεγονός ότι η αργία της Σύναξης της Θεοτόκου (δεύτερη ημέρα Χριστουγέννων) συμπίπτει με την ημέρα λειτουργίας της λαϊκής αγοράς της Αριδαίας.

5) Τις ανάγκες της αγοράς.

 
Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε


Η λειτουργία της λαϊκής αγοράς Αριδαίας της Πέμπτης 26 Δεκεμβρίου 2013, λόγω της αργίας της Σύναξης της Θεοτόκου (δεύτερη μέρα Χριστουγέννων) να διενεργηθεί την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013. Η μεταφορά της ημέρας λειτουργίας της λαϊκής ισχύει μόνο για την συγκεκριμένη ημερομηνία.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *