Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Πρόεδρος Ιρανικού ομίλου: Χενταγιάτι: «Αγοράζω τον Ηρακλή»

Στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ολοκληρωθεί η αγορά του Ηρακλή, αναμένεται να βρεθούν σήμερα οι εκπρόσωποι του Ιρανικού ομίλου.

Οι ιθύνοντες των «κυανολεύκων» έχουν προγραμματίσει για την προσεχή Παρασκευή συνάντηση με τους Ιρανούς, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ο τελευταίος έλεγχος των οικονομικών δεδομένων της ΠΑΕ.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Τύπο της χώρας του ο Χουσεϊν Χενταγιάτι, μίλησε για το ενδιαφέρον του να αγοράσει ευρωπαϊκή ομάδα ενώ παράλληλα τόνισε ότι η υπόθεση για την αγορά της βρίσκεται στο τελικό της στάδιο.

Ο υποψήφιος αγοραστής με δηλώσεις του ανέφερε ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για να ολοκληρωθεί η αγοραπωλησία:«Μετά από συζητήσεις, πήρα την απόφαση να αγοράσω ευρωπαϊκή ομάδα. Μια αγγλική και μια μη αγγλική. Οι τελικές συνομιλίες θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα».



πηγή:gazzetta.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *