Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Χρεωκοπεί το ΠΑΣΟΚ!

Αναφορά στα οικονομικά στοιχεία του κόμματος έκανε ο διευθυντής του ΠΑΣΟΚ κ. Σαλαγιάννης και τα συνέκρινε με τις προηγούμενες περιόδους, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Σαλαγιάννης είπε πως οι συνολικές δαπάνες του ΠΑΣΟΚ σήμερα είναι 110.000 ευρώ το μήνα, τη στιγμή που τα προηγούμενα χρόνια ήταν κατά μέσο όρο 2 εκατ. ευρώ.

Πρόσθεσε πως την επόμενη χρονιά το ΠΑΣΟΚ θα δικαιούται 2,6 εκατ. ευρώ από κρατική χρηματοδότηση, όταν το 2013 χρωστούσε σε τράπεζες 11 εκατ. και το 2014 χρωστάει 12 εκατ. Είπε πως το 2011 η κρατική χρηματοδότηση για το ΠΑΣΟΚ ήταν 22 εκατ., ενώ συμπλήρωσε πως ούτε ένα ευρώ από τη χρηματοδότηση δεν κατευθύνεται στα ταμεία του κόμματος.

Σε σχέση με τα έξοδα είπε πως στα προηγούμενα γραφεία μόνο οι λογαρισμοί της ΔΕΗ άγγιζαν τα 13.000 ευρώ, ενώ σήμερα τα ενοίκια που πληρώνει το κόμμα περιορίζονται στα 7.500 ευρώ.
Σημείωσε πως το βασικό έσοδο του κόμματος πλέον προέρχεται από τις προσφορές των βουλευτών, οι οποίες φτάνουν τα 17.000.

Τέλος αναφορικά με τους εργαζόμενους είπε πως 245 άτομα πληρώνονταν πέρυσι στις αρχές του χρόνου και παράλληλα υπήρχαν 118 αποσπασμένοι. Μόνο για την περίοδο 2006 έως 2011 προσελήφθησαν 60 άτομα. Σήμερα το κόμμα απασχολεί 83 άτομα και το ΙΣΤΑΜΕ 6. Επίσης είπε ότι φέτος απολύθηκαν 60 άτομα, τα οποία δεν εμφανίζονται καν στο κόμμα.




Πηγή: protothema.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *