Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Ευχές Δημάρχου Έδεσσας για το νέο έτος

Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες,

πέρασε μία ακόμη χρονιά σκληρής λιτότητας και οικονομικής κρίσης, που δοκιμάζει τα τελευταία χρόνια το λαό μας.

Δυστυχώς, και το 2013 ήταν μία δύσκολη χρονιά για όλους μας. Οι μειώσεις στις απολαβές, η ανεργία και η επιδείνωση του βιοτικού μας επιπέδου έχουν χτυπήσει σχεδόν όλα τα νοικοκυριά.

Μέσα όμως στην οικονομική κρίση και τη φτώχια που ζει ο λαός μας έχουν αναδειχθεί αξίες, όπως η αλληλεγγύη και η αγάπη για τον συνάνθρωπο. Φορείς όπως η Εκκλησία και η Τοπική Αυτοδιοίκηση, αλλά και συμπολίτες μας που έχουν τη δυνατότητα, προσπαθούν στο πνεύμα αυτό να βοηθήσουν όσους υποφέρουν περισσότερο με όσες δυνάμεις διαθέτουν.

Ο Ελληνισμός στα δύσκολα είναι ενωμένος και ξέρει να παλεύει σκληρά! Γι’ αυτό είμαι σίγουρος ότι θα βγούμε ισχυρότεροι από τη μεγάλη δοκιμασία που περνάμε.

Εύχομαι το νέο έτος, μαζί με την ελπίδα, να φέρει ανάκαμψη και ηθική ανάταση για όλους μας. Πάνω απ’ όλα όμως εύχομαι σε όλους υγεία και δύναμη, για να αντιμετωπίσουμε και να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και τα μεγάλα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η οικονομική κρίση.

Καλή Χρονιά σε όλους!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *