Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Δεν επιβάλλονται πρόστιμα για μη έγκαιρη προμήθεια κλειδαρίθμου

Δεν θα προχωρήσει στη χορήγηση παράτασης για τους κλειδαρίθμους το υπουργείο Οικονομικών , καθώς η μη έγκαιρη προμήθεια του κλειδαρίθμου δεν οδηγεί στην επιβολή προστίμων.

Αναφερόμενος στο θέμα ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων κ. Χ. Θεοχάρης ξεκαθάρισε πως δεν χρειάζεται παράταση για την προμήθεια των κωδίκων καθώς η καθυστερημένη προσέλευση στις εφορίες δεν συνοδεύεται από πρόστιμο.

Για όσους δεν προμηθευτούν κλειδάριθμο από τις εφορίες μέχρι και σήμερα το μεσημέρι και θα το πράξουν από την επόμενη εβδομάδα ισχύουν τα εξής:

1) Θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση για κλειδάριθμο μέσα από το Τaxisnet (https://www1.gsis.gr/registration/chooseRegistrationType.htm).

2) Θα πρέπει να προσδιορίζουν όνομα χρήστη(username) και προσωπικό κωδικό.

3) Θα πρέπει αυτοπροσώπως η με εξουσιοδότηση (ειδικού πληρεξούσιου) να παραλάβουν τον κλειδάριθμο όπου θα τον χρησιμοποιήσουν για να ενεργοποιήσουν τον λογαριασμό τους σε οποιαδήποτε εφορία στο τμήμα του μητρώο.

4) Για να το κάνουν θα πρέπει να θυμούνται το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό. Η ενεργοποίηση λογαριασμού γίνεται σε ειδική φόρμα (https://www1.gsis.gr/registration/registration-flow.htm?_flowExecutionKey=_c099E9187-BFBF-B6A7-317F-9D0D9E486317_k68A0BA3A-3345-7BB1-4C50-9523254DBCBA) και στο πλαίσιο της διαδικασίας το σύστημα θα ζητήσει από τους φορολογουμένους να αλλάξουν κωδικό εισόδου.

1 comments:



  1. - Bẩm chủ nhân, Nhạc gia gần đây không có chuyện gì xảy ra, bất quá hôm nay Thác Ni Tư cùng với Đổng Đại Ngưu đã đi ra ngoài huấn luyện.
    đồng tâm
    game mu
    cho thuê phòng trọ
    cho thuê phòng trọ
    nhac san cuc manh
    tư vấn pháp luật qua điện thoại
    văn phòng luật
    số điện thoại tư vấn luật
    dịch vụ thành lập doanh nghiệp
    Tử Điện Mãng nói.

    - A.

    Nhạc Thành cất tiếng nhìn thấy Nhạc Tử Phong và Nhạc Tử Sơn đang trò chuyện với hai đại ca của mình thì tiến tới sau đó trở về gian phòng.

    Sáng sớm hôm sau cả Nhạc gia trở nên náo nhiệt, bởi vì hôm nay chính là ngày luận võ của nhóm người Đổng Đại Ngưu và dong binh đoàn của Nhạc Hạc và Nhạc Long, không ít người nghe thấy tin tức thì chờ mong, nghe nói hôm nay tỉ thí tổng cộng năm nội dung, mỗi một nội dung bất kể bên nào chiên thắn đều được thưởng một viên đan dược tứ phẩm và năm trăm kim tệ tiền thưởng.

    Một viên đan dược tứ phẩm cũng có giá trị năm trăm kim tệ, cộng lại cũng được một nghìn kim tệ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *