Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Φιλικός αγώνας: Πανεδεσσαϊκός - Μελίκη 65-83

Ευκαιρία για «ξεμούδιασμα» για τον Πανεδεσσαϊκό απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ” εθνικής τον ΓΑΣ Μελίκης, αποτέλεσε ο φιλικός αγώνας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28/12 στο ΔΑΚ Έδεσσας.
 
 Το παιχνίδι έδωσε την δυνατότητα στον Γιώργο Χασάπη να διαπιστώσει και την αγωνιστική κατάσταση των Στρέπκου και Τακατζόγλου που συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αγώνα τη φετινή αγωνιστική περίοδο και σίγουρα θα ενισχύσουν την ομάδα της Έδεσσας στον δύσκολο Β” γύρο του πρωταθλήματος με την εμπειρία και την ταχύτητα τους. 
 
Όσον αφορά τον αγώνα, η Μελίκη ξεκίνησε εξαιρετικά παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα από την αρχή, με τους γηπεδούχους να δυσκολεύονται στο 1vs1 απέναντι στα αθλητικά κορμιά των αντιπάλων τους και το ημίχρονο να λήγει 20-45. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανεδεσσαϊκός ισορρόπησε τον αγώνα, κυρίως στο επιθετικό κομμάτι, παίρνοντας λύσεις από όλους τους παίκτες τους και τον Τακατζόγλου να ξεχωρίζει δημιουργικά, δείχνοντας πόσο σημαντική ήταν η απουσία του στη θέση του πλέι μέικερ. Ο αγώνας έληξε με 65-83 για την φιλοξενούμενη ομάδα, με τους δύο προπονητές να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια.

Επόμενος αγώνας για τον Πανεδεσσαϊκό το Σάββατο 04/01/2013 στο ΔΑΚ Έδεσσας με αντίπαλο των Εύαθλο Πολυκάστρου. Οι πράσινοι με νίκη θα συγκατοικήσουν με τον Εύαθλο στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος δίνοντας νέα τροπή στην εξέλιξη του με τον Ζαφειράκη να ακολουθεί από απόσταση αναπνοής.
 
https://www.facebook.com/PraktoreioPropoAugoustakesAthanasios?fref=ts
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *