Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Κρύο αύριο και μεθάυριο με χιονοπτώσεις στα ορεινά σε Μακεδονία και Θράκη

Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες προβλέπονται για αύριο Τρίτη 17/12 στη Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν απο βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 8 βαθμούς Κελσίου. Μεθαύριο, Τετάρτη, θα σημειωθούν ...


λίγες νεφώσεις ενώ θα πνεόυν μεταβλητοί άσθενεις άνεμοι. Η θερμοκρασία θα είναι ελαφρώς υψηλότερη.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, σε Μακεδονία και Θράκη, αναμένονται τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα παροδικών χιονοπτώσεων στα όρεινα και ημιορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί 4 με 6 στα ανατολικά, τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο -3 μέχρι 9 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία, η θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Πιο ειδικά, στη Θεσσαλονίκη, θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν απο βόρειες διευθύνσεις 3-5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο -2 έως 8 βαθμούς Κελσίου.


Seleo.gr News

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *