Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Δείτε την αντίδραση των παικτών της Σίτι στο άκουσμα... Μπαρτσελόνα! (vid)


Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν η πρώτη πρώτη ομάδα που έβγαλε η κληρωτίδα της φάσης των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ. Αντίπαλός της, ένας κολοσσός του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, η Μπαρτσελόνα και όπως αναφωνήσαμε όλοι "ωωωω" όταν ο Λουίς Φίγκο αποκάλυψε το δεύτερο χαρτάκι, το ίδιο έπραξαν και οι ποδοσφαιριστλες της αγγλικής ομάδας.
Οι "πολίτες" βρίσκονταν στο προπονητικό τους κέντρο και μαζί με τις ασκήσεις τους, κρυφοκοίταζαν στην οθόνη την εξέλιξη της κλήρωσης. Το άγχος τους δεν ξέρουμε αν αυξήθηκε μετά την ανακοίνωση του αντιπάλου που τους βρήκε όλους κάπως έτσι...

Δείτε το video:








πηγή:syllogi.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *