Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Τελευταίο αντίο στην 22χρονη που σκοτώθηκε στα Μάλγαρα

Στο Μεσολόγγι η κηδεία της άτυχης κοπέλας

Το τελευταίο αντίο είπαν το απόγευμα στο Μεσολόγγι συγγενείς και φίλοι στην 22χρονη Ειρήνη, που έφυγε απρόσμενα από τη ζωή καθώς ήταν ένα από τα θύματα του χθεσινού τροχαίου μετά τη σύγκρουση του λεωφορείου του ΚΤΕΛ με τη νταλίκα στην περιοχή των Μαλγάρων.

Όπως αναφέρει το aixmi-news.gr, η τελευταία πράξη του δράματος παίχτηκε σήμερα στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα στο Μεσολόγγι, στην κηδεία της άτυχης κοπέλας. Πρόσωπα βουβά, σκυθρωπά και μάτια δακρυσμένα, δεν μπορούσαν να εξηγήσουν το γιατί. Γιατί τόσο νωρίς, γιατί τόσο άδικα... Αυτό το «γιατί» ήταν ζωγραφισμένο και στα πρόσωπα των φίλων και των συμφοιτητών, που βρέθηκαν κοντά της για να τη συνοδεύσουν στην τελευταία της κατοικία, υπό τους πένθιμους ήχους της φιλαρμονικής «Ιωσήφ Ρωγών» και παρουσία του Μητροπολίτη.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς, ο αδελφός της και στενοί της φίλοι.






ΠΗΓΗ: newbeast

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *