Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Στη διάθεση του Τσίπρα η παραίτηση Τατσόπουλου!

Στη διάθεση του Τσίπρα η παραίτηση ΤατσόπουλουΣυνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι αντιδράσεις για τις χθεσινές δηλώσεις Πέτρου Τατσόπουλου σχετικά με τη «17 Νοέμβρη», με τα εσωκομματικά πυρά να είναι έντονα και τον ίδιο το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να διαμηνύει μέσω Facebook πως έχει έχει θέσει την παραίτησή του στη «διακριτική ευχέρεια του Αλέξη Τσίπρα».

Ειδικότερα, ο Πέτρος Τατσόπουλος, με ανάρτησή του στο Facebook και αφού παρέθεσε το σύνδεσμο ενός επικριτικού για τις δηλώσεις του κείμενο, σημειώνει:

«Κείμενα όπως το εν λόγω, καθώς και ανάλογες δηλώσεις βουλευτών ή στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, αληθινή ομοβροντία φίλιων πυρών, κατακλύζουν από το πρωί το Διαδίκτυο. Μην κουράζεστε. Δεν ζήτησα ποτέ την έγκριση, την ανοχή ή τη στήριξη κανενός για τις όποιες δημόσιες απόψεις μου, διαστρεβλωμένες ή μη. ΄Εχω δηλώσει κατ' επανάληψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να με διαγράψει από την κοινοβουλευτική του ομάδα όποτε κρίνει ότι η παρουσία μου εκεί είναι επιζήμια. Για να σας διευκολύνω ακόμη περισσότερο και να σας απαλλάξω από το άγος μιας διαγραφής, έχω θέσει την παραίτησή μου στη διακριτική ευχέρεια του Αλέξη Τσίπρα. Ο ίδιος θα κρίνει εάν και πότε θα την αποδεχτεί. Καλό σας βράδυ».

Πηγή: newpost.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *