Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Δυναμικό παρόν του Δήμου Πέλλας στην 25η Agrotica (pics)

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή του Δήμου Πέλλας στην 25η AGROTICA. 70 περίπου εκθέτες, επιχειρήσεις και παραγωγοί ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του δήμου και πλαισίωσαν το περίπτερο του Δήμου Πέλλας. Παραγωγοί και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται
στον πρωτογενή και δευτερογενή αγροτικό τομέα καθώς και στην μεταποίηση , προέβαλαν τα προϊόντα τους για 4 ημέρες στον εκθεσιακό χώρο της Helexpo στο περίπτερο 14 και Stand 48.




Οι επιχειρήσεις που φιλοξενήθηκαν στο κεντρικό περίπτερο του Δήμου είναι επιχειρήσεις :Γεωργικών μηχανημάτων και εφοδίων, φυτωρίων, θεραπευτικών βοτάνων, μελισσοκομικών προϊόντων, οινοποιείων, βιολογικών αγροτικών προϊόντων, βιοτεχνίες παραδοσιακών ζυμαρικών ,αγροτικοί συνεταιρισμοί, εξαγωγικές μεταποιητικές βιομηχανίες αλλά και καινοτόμες πανελλαδικά επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή –κατασκευή χειροποίητων πούρων (η μοναδική στην Ελλάδα) καθώς και νέοι αγρότες -παραγωγοί με καινοτόμες καλλιέργειες “super foods” όπως Γκότζι Μπέρι, Αρώνια, Ιπποφαές κτλ.




Ο Δήμος Πέλλας με τη συμμετοχή του στην 25η AGROTICA έδωσε την ευκαιρία στις τοπικές επιχειρήσεις και στους αγρότες παραγωγούς να προβάλλουν χωρίς κόστος τα προϊόντα τους στο ευρύτερο κοινό. Οι επισκέπτες, στην 25η AGROTICA, από την Ελλάδα και το Εξωτερικό ξεπέρασαν τους εκατό χιλιάδες, γεγονός που επιβεβαίωσε τις αισιόδοξες προβλέψεις των διοργανωτών για μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στην έκθεση.










ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *