Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Όρμησαν στον Δένδια οι κάτοικοι στο Ληξούρι! (vid)

Όρμησαν στον Δένδια οι κάτοικοι στο ΛηξούριΈξαλλος είναι κόσμος στο Ληξούρι, καθώς βλέπει τις περιουσίες του να καταστρέφονται. Λίγο έλειψε μάλιστα να
σημειωθούν έκτροπα, όταν αγανακτισμένοι κάτοικοι όρμισαν εναντίον του Νίκου Δένδια, λίγο μετά την άφιξή του στην Κεφαλονιά, το πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο κόσμος άρχισε να τον γιουχάρει και να του φωνάζει εξαγριωμένος, όταν ο υπουργός εμφανίστηκε στον πεζόδρομο της πόλης.

Ο υπουργός Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κατόπιν εντολής του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, μετέβη στην Κεφαλονιά για να επιθεωρήσει τα μέτρα πολιτικής προστασίας στο νησί, μετά το νέο σεισμό της τάξεως των 5,7 Ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας.

Με τον κ. Δένδια βρίσκεται ο γενικός γραμματέας Προστασίας του Πολίτη, Πάτροκλος Γεωργιάδης που θα συντονίσει με τον υπουργό όλες τις ενέργειες της πολιτικής προστασίας στον νομό. Τους συνοδεύουν 50 αστυνομικοί φρουροί.


Δείτε το video:





ΠΗΓΗ: crimenet.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *