Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Συνεχίζεται το πρόγραμμα διανομής τροφίμων από την Π.Ε. Πέλλας

Συνεχίζεται σήμερα, 3/2, το πρόγραμμα διανομής τροφίμων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων που υλοποιείται από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας με αρμόδιο το Τμήμα Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου.



Κατά τη διάρκεια της ημέρα πρόκειται να διατεθεί στους εικοσιτρείς δικαιούχους φορείς της Π.Ε. Πέλλας extra παρθένο ελαιόλαδο. Το λάδι είναι ένα από τα προϊόντα που περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα διανομής τροφίμων μαζί με φέτα, κασέρι, ζυμαρικά και γραβιέρα τα οποία είχαν μοιραστεί στα τέλη του 2013.



Ειδικότερα στους δικαιούχους σε Αριδαία, Γιαννιτσά, Έδεσσα, Σκύδρα θα διανεμηθούν συνολικά 44.442 λίτρα λάδι για τις ανάγκες των δικαιούχων.



Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Αναπτυξιακού Σχεδιασμού – Προγραμματισμού κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης τόνισε τη σημασία του προγράμματος για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Επίσης ανέφερε ότι η υλοποίηση του προγράμματος εντάσσεται στις προσπάθειες και τις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα με πρωτοβουλία της Π.Ε. Πέλλας και, μέσω του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, για τη διατήρηση και ενδυνάμωση του κοινωνικού ιστού και της κοινωνικής συνοχής.









ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΛΛΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *