Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Τι δώρο θέλουν οι γυναίκες για του Αγίου Βαλεντίνου; Πραγματικά θα εκπλαγείτε

Αναρωτιέστε τι δώρο να κάνετε στην αγαπημένη σας του Αγίου Βαλεντίνου; Πρόσφατη έρευνα απαντάει στην απορία χιλιάδων ανδρών, ωστόσο η απάντηση ακούγεται πραγματικά απίστευτη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail ένα συντριπτικά μεγάλο ποσοστό των γυναικών, όχι μόνο δε θέλουν αγάπες και καρδούλες για την ημέρα των ερωτευμένων, αλλά προτιμούν να κάνουν... επέμβαση!

Για την ακρίβεια, στην έρευνα που πραγματοποίησε το Good Surgeon Guide, ένα 78% των γυναικών που ρωτήθηκαν, θέλουν για δώρο του Αγίου Βαλεντίνου ένα Botox. Επίσης ένα 15% ακόμη αναφέρει ότι μπορεί να μη σκεφτόταν να το ζητήσει ως πρώτο δώρο, αλλά σίγουρα θα ενθουσιαζόταν με κάτι τέτοιο.

Ωστόσο, στο αντίθετο άκρο του φάσματος , οι γυναίκες θα εκνευρίζονταν να πάρουν ως δώρο αποτρίχωση με λέιζερ, ή πρόγραμμα σύσφιξης του δέρματος και των ποδιών.

Πώς όμως θα ξέρουμε τι θέλει μία γυναίκα χωρίς να την προσβάλλουμε άθελα μας με το δώρο μας; Οπως αναφέρουν οι ερευνητές που πραγματοποίησαν το γκάλοπ: «Προτείνουμε στους άνδρες που επιλέγουν να δωρίσουν καλλυντικές θεραπείες για του Αγίου Βαλεντίνου να καταλάβουν πώς το δώρο μπορεί να κάνει αίσθηση σύντροφό τους , ειδικά αν είναι έκπληξη. Ωστόσο καλό είναι να ψαρέψετε τη σύντροφό σας σχετικά με το τι έχει ανάγκη, ώστε να βεβαιωθείτε ότι είναι κάτι που θέλει πραγματ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *