Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Αποχώρηση δημοτικού συμβούλου από την παράταξη Μπουτάρη...

Αποχώρησε από την παράταξη του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Ελευθεριάδης, ο οποίος ανεξαρτητοποιείται και όπως δηλώνει ο ίδιος παραμένει ..

ενεργός πολίτης, τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και στους δρόμους της πόλης, παρακολουθώντας τα κινήματα και συμπράττοντας με δράσεις που έχουν σαφή προσανατολισμό το κοινό καλό.

Στην επιστολή αποχώρησης που έστειλε στον κ. Μπουτάρη σημειώνει ότι η παράταξη «Πρωτοβουλία», που κέρδισε τις εκλογές του 2010, είχε σαφή ιδεολογικό προσανατολισμό και κεντροαριστερή κατεύθυνση και ασκεί κριτική λέγοντας: «H έννοια της συλλογικότητας στη λήψη των αποφάσεων χάθηκε. Η κοινωνική πολιτική που εφαρμόστηκε απείχε και απέχει από το πρόγραμμα της παράταξης. Η ιδεολογική ταυτότητα της παράταξης εξαερώθηκε και στη θέση της υιοθετήθηκαν προσωπικές πολιτικές και πρακτικές που δεν συμφωνούν με την αφετηρία του ονείρου που είχαμε για την πόλη».

Μιλάει ακόμα για σχέση Μνημονίου- «Πρωτοβουλίας», την οποία χαρακτηρίζει «σχέση σιωπής» και τονίζει πως δεν εξετάστηκε ουσιαστικά το ενδεχόμενο συνεργασίας της παράταξης με συγγενείς ιδεολογικά χώρους.


Seleo.gr News

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *