Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Ιωαννίδης : '' Δεν με ενδιαφέρει ο αντίπαλος στο δεύτερο γύρο των εκλογών ''

«Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα είναι ο αντίπαλος σε έναν δεύτερο γύρο» απάντησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης σε ερώτηση αν προτιμάει να αντιμετωπίσει στον δεύτερο γύρο των εκλογών το Απόστολο Τζιτζικώστα ή τη Δέσποινα Χαραλαμπίδου. Σε ό,τι αφορά την έκβαση της εκλογικής μάχης παρατήρησε πως «σημασία έχει τι θα κάνουμε εμείς και όχι τι θα κάνουν οι άλλοι». «Εμείς θα κάνουμε καθαρό αγώνα» είπε στη διάρκεια συνάντησης με δημοσιογράφους.

Σε ερώτηση αν φοβάται ότι θα επηρεάσει αρνητικά το γεγονός ότι ήταν επί χρόνια βουλευτής και κατά συνέπεια έχει ψηφίσει διάφορα «μνημονιακά» μέτρα, απάντησε: «Εδώ δεν είναι κεντρική πολιτική σκηνή. Ο κόσμος θα κρίνει ποιος έχει το καλύτερο πρόγραμμα για την Κεντρική Μακεδονία και ποιος είναι αυτός που μπορεί να προσφέρει περισσότερο. Όσο για μένα, καμάρι μου που ήμουν επί 10 χρόνια βουλευτής και υπουργός. Το μνημόνιο δεν το ήθελε κανείς. Ήταν, όμως, μονόδρομος. Το ζήτημα δεν είναι να είσαι αντιμνημονιακός, αλλά το τι έχεις να αντιπροτείνεις. Και εδώ δεν μας έχουν απαντήσει. Πολλοί είναι αυτοί που δηλώνουν αντιμνημονιακοί, επειδή βλέπουν ότι έτσι συντάσσονται με τον κόσμο που υποφέρει και προσπαθούν να το εκμεταλλευτούν. Δεν έχουν όμως κάποια εναλλακτική λύση να προτείνουν. Είναι σαν να πρέπει να κινηθείς σε έναν μονόδρομο, και εσύ βγαίνεις και δηλώνεις ότι είσαι ενάντια στον μονόδρομο. Δεν αντιπροτείνουν τίποτα. Εμείς θα βγάλουμε τη χώρα από το μνημόνιο».



ΠΗΓΗ: agelioforos.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *