Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Η φωτογράφος που προκαλεί ίλιγγο

Ποια είναι η, εθισμένη στην αδρεναλίνη, φωτογράφος Lucinda Grange που προκαλεί ίλιγγο με τα καρέ της


Η Lucinda Grange δεν είναι μια συνηθισμένη φωτογράφος.

Τα τελευταία έξι χρόνια γυρίζει τον κόσμο και εξειδικεύεται στην "επικίνδυνη φωτογραφία". Ο όρος δεν είναι δόκιμος, αλλά χαρακτηρίζει απόλυτα τη δουλειά της.

Ρισκάροντας την ίδια της τη ζωή, η Βρετανίδα Lucinda "αφηγείται" ιστορίες από τα πιο ψηλά κτίρια του πλανήτη.

Η 25χρονη έχει τραβήξει φωτογραφίες από την κορυφή της Παναγίας των Παρισίων, από ο Κτίριο Κράισλερ στο Μανχάταν, από τη γέφυρα του Μπρούκλιν, αλλά και από την Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας.

Οι αναβάσεις της γίνονται μαζί με τον σύντροφο της, ο οποίος φροντίζει να την αποθανατίζει πάνω στα κτίρια και τα σημεία που έχει "κατακτήσει".

Πέραν από τα ύψη πάντως, οι δύο φωτογράφοι δεν διστάζουν να τρυπώσουν σε σήραγγες του μετρό ανά τον κόσμο αλλά και να καταγράψουν πορείες, συγκρούσεις και γεγονότα που τους τραβούν το ενδιαφέρον.

Δείτε μερικά από τα καρέ της:



























 
 
http://www.ialmopia.gr/search/label/PHOTOS
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *