Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Πέμπτη 6/3 τα Ζώδια!

Αν είσαι ευγνώμων για αυτά που έχεις, θα καταλήξεις να έχεις περισσότερα. Αν επικεντρώνεσαι σε ό, τι δεν έχεις, ποτέ δεν θα έχεις αρκετά.

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Η αναβάθμιση που θέλετε θα γίνει άμεσα αλλά δεν πρέπει να ξεχνάτε και ένα κομμάτι από το παρελθόν σας γιατί με αυτόν τον τρόπο κρατάτε την ποιότητα και την ενέργειά σας πολύ ψηλά.
Έρωτας: Η καταλυτική επιρροή ενός Σκορπιού είναι τόσο σημαντική που δεν αφήνει περιθώρια να γίνει κάτι διαφορετικό. Επίσης η φιλία που σας δένει εδώ και καιρό με έναν Υδροχόο πιθανόν να σας δραστηριοποιήσει περισσότερο και να πάρετε μια άλλη θέση, επειδή ίσως φοβάστε ότι θα τον χάσετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Η αναβάθμιση θα γίνει σιγά-σιγά στην καριέρα σας, αρκεί να μάθετε να ζητάτε με ένα τρόπο πολύ συναδελφικό ή συνεργάσιμο. Πολλές φορές χάνετε πόντους από τον τρόπο που συμπεριφέρεστε. Η οικονομία και η εξοικονόμηση ενέργειας θα είναι πολύ σημαντική για σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Έχετε μαζέψει αρκετές πληροφορίες ακόμα και από πρόσωπα που μπορεί να μην σας ταιριάζουν. Βλέπετε και εσείς ότι τελικά θα κάνετε κάτι που θα είναι αναγκαίο πρώτα για την εξασφάλιση του εαυτού σας και μετά για τους άλλους. Το ζητούμενο είναι να πείτε αυτά που θέλετε για να φανείτε ότι εσείς έχετε την πρωτιά και κυρίως για να μην σας καπελώσουν άτομα που δεν έχουν την αξία που δείχνουν.
Έρωτας: Οι πρωτοβουλίες είναι απαραίτητες για να δείξετε ότι τελικά έχετε την δική σας γνώμη και κανένας δεν μπορεί να σας την αλλάξει. Πιθανόν να κάνουν εντύπωση στο πρόσωπο που συνδέεστε οπότε δεν θα χρειαστεί να αγωνιστείτε περισσότερο για να μπείτε στην σωστή θέση στην ζωή του εκτός αν θέλετε να παραμείνετε φίλοι αλλά και αυτό έχει κάποιο κόστος.
Καριέρα & Οικονομικά: Η σκοπιμότητα των κινήσεών σας τελικά θα φέρει αποτέλεσμα γιατί θα σας βγάλει από κάποια αδιέξοδα που ίσως να είχατε μόνοι σας οδηγηθεί από άγνοια ή από έλλειψη προσαρμογής σε νέες συνθήκες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Η φιλική προσέγγιση που θα έχετε απέναντι σε κάποιες πολύ προσωπικές καταστάσεις ίσως να σας βοηθήσουν να αναλύσετε καλύτερα κάποιες πληροφορίες που σας έχουν δώσει άτομα τα οποία θα σας ξελασπώσουν από κάποια δύσκολα μονοπάτια. Πάντως η δράση σας θα είναι κρυφή και κάπως απομονωμένη.
Έρωτας: Έχετε αποσυρθεί για λίγο γιατί τα συναισθήματά σας είναι πολύ έντονα. Κυρίως ο Σκορπιός είναι ένα πρόσωπο που μερικές φορές δεν μπορείτε εύκολα να το αντιμετωπίσετε. Η διορατικότητα και η λογική σας διεργασία θα βοηθήσει από συναισθηματικά αδιέξοδα.
Καριέρα & Οικονομικά: Σας κρατάει ακόμα το παρελθόν που μπορεί να αφορά ακόμα και σε κάποιες πρακτικές δουλειές τις οποίες δεν τολμάτε να φέρετε εις πέρας επειδή νιώθετε ότι δεν μπορείτε να τις κάνετε. Για αυτό καλύτερα να ζητήσετε βοήθεια ακόμα και από άτομα με τα οποία δεν έχετε στενή συνεργασία αλλά τουλάχιστον κάτι θα αποκομίσετε από την πείρα τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Επειδή είστε ήρεμοι, θα δείτε ότι όλα θα πάνε καλύτερα στην ζωή σας. Με στόχο ακόμα και την βελτίωση της οικογενειακής σας ηρεμίας, το θέμα ενός ακινήτου θα το χειριστείτε ανάλογα. Μην αφήνετε όμως κενά στην επικοινωνία σας γιατί ίσως να απομονωθείτε με κάποιους φίλους που είναι πολύτιμοι για σας.
Έρωτας: Η αισθαντικότητα είναι το δυνατό σας σημείο για αυτό επιτρέψτε στις αισθήσεις σας να παίξουν και αυτές το παιχνίδι τους γιατί όλο και κάποια αλήθεια θα σας πουν. Η σχέση με Ζυγό έχει τις δυσκολίες της αλλά δεν είναι και τόσο ακατόρθωτη, αν τη θέλετε αληθινά. Οι γεννημένοι την τελευταία ημέρα θα έχετε μια σημαντική αναλαμπή για μια σχέση που αν πάρετε την απόφαση, κυρίως αν είναι Αιγόκερως, δεν θα μπορέσετε μετά να κάνετε πίσω.
Καριέρα & Οικονομικά: Η γενική εικόνα σας δείχνει ότι περνάτε μια πιο σταθερή φάση από άλλες ημέρες για αυτό μην πυροδοτείτε δυσκολίες που προέρχονται από το μυαλό σας. Καλύτερα να περιμένετε να τις ζήσετε, όταν εμφανιστούν και μην προδιαθέτετε το μέλλον.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Οι πολλές ευθύνες μερικές φορές σας κουράζουν και σίγουρα δεν θα έχετε και πολύ ξεκάθαρη κρίση αφού θα νιώθετε βάρος και πίεση και κυρίως από ένα ηλικιωμένο πρόσωπο ή από τις πολλές υποχρεώσεις του σπιτιού σας.
Έρωτας: Είστε κατά ένα τρόπο πολύ ερωτικοί αλλά και απαιτητικοί ίσως με έναν πολύ πιεστικό τρόπο. Η σχέση με Ταύρο μπορεί να περάσει από σαράντα κύματα προκειμένου να γίνει κάτι μεταξύ σας. Καλό είναι να μην τα χαλάτε για οικονομικές διαφορές. Η Αφροδίτη που μπαίνει στον άξονά σας με τον τρόπο της θα βοηθήσει να κάνετε καλύτερες γνωριμίες και στην ευκολότερη επούλωση σχέσεων.
Καριέρα & Οικονομικά: Η αναβίωση μιας παλιάς κατάστασης μπορεί να σας δυσκολέψει γιατί υπάρχουν εμπόδια, κυρίως αν αφορά σε μια δουλειά που την είχατε ξεκινήσει εδώ και καιρό που λόγω έλλειψης χρημάτων σταμάτησε και τώρα θέλετε να την επαναφέρετε στο προσκήνιο, ειδικά για τους γεννημένους από 14.8 έως και 16.8. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να επιμείνετε γιατί μόνο τότε θα έχετε επιτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Η συμπεριφορά σας βοηθάει στο να ξεμπλέξει πιο εύκολα μια κατάσταση η οποία σας περιορίζει γιατί πρέπει να κρατήσετε ισορροπίες και μάλλον δεν κατέχετε το άθλημα. Είναι μέχρι να το μάθετε. Μπορεί να είστε υπερβολικοί με θέματα εμφάνισης και να περάσετε σε ακραίες συμπεριφορές. Πιστέψτε περισσότερο στον εαυτό σας και θα δείτε ότι θα νιώσετε καλύτερα.
Έρωτας: Η θετική σας στάση απέναντι σε έναν Καρκίνο θα βοηθήσει στο να λύσετε κάποιες παρεξηγήσεις του παρελθόντος και να βρείτε τις δικές σας προσωπικές εμπειρίες. Μην αφήνετε πάντως τις ευκαιρίες να πηγαίνουν χαμένες γιατί ο χρόνος κυλάει και δεν είναι με το μέρος σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Αντικειμενικά υπάρχει μια μεγάλη κινητικότητα και θα χρειαστείτε να προδιαθέσετε τους γύρω σας με μια πιο σταθερή πολιτική η οποία σίγουρα θα σας βάλει σε ένα πρόγραμμα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Μερικοί από εσάς χρειάζεστε να είστε πιο σταθεροί σε απόψεις και σε συμπεριφορές οι οποίες σας βάζουν σε μια διαδικασία που σίγουρα σας ωριμάζει. Η πολιτική της διπλωματίας θα σας είναι χρήσιμη για όλα σας τα εγχειρήματα.
Έρωτας: Ο Ταύρος ή ο Σκορπιός θα είναι τα άτομα που με τον τρόπο τους θα σας επηρεάσουν είτε θετικά είτε αρνητικά ανάλογα πως θα το δείτε στο τέλος. Για αυτό οπωσδήποτε χρειάζεστε να είστε σίγουροι αν θέλετε να είστε σε σχέση ή φοβάστε τις επιπτώσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Η σταθερή σας συμπεριφορά κερδίζει τις πιο πολλές φορές για αυτό θα ήταν σκόπιμο να διατηρήσετε την εστία των ιδεών σας σε ένα καλό επίπεδο. Η επικοινωνία και η ανταλλαγή απόψεων βοηθάει ώστε να μπορείτε να διεκδικήσετε κάποια χρήματα που παλιά σας ήταν αδιανόητο να σκεφτείτε ότι θα τα πάρετε πίσω. Τώρα όμως δεν ισχύει το ίδιο για αυτό μην χάνετε το κουράγιο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Υλοποιείτε διάφορα σχέδιά σας αλλά σίγουρα θα χρειαστείτε την βοήθεια και την υποστήριξη ατόμων για να φτάσετε εκεί που θέλετε. Μην αφήνετε την φοβία σας πάντως να σας κατευθύνει.
Έρωτας: Η σχέση με τον Ταύρο μερικές φορές σας κάνει και ασφυκτιάτε μέχρι να πείτε αυτά που χρειάζεται για να μην υπάρχουν δυσκολίες και προβλήματα. Η δυσκολία επίσης με έναν Υδροχόο που υπάρχει στην επικοινωνία σας απαγορεύει να κάνετε βήματα επίλυσης γιατί νιώθετε θιγμένοι.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει ένα θέμα σε οικονομικό επίπεδο που χρειάζεται να το λύσετε, ζητώντας την βοήθεια ή την συνεργασία των πολύ στενών σας ατόμων. Η προοπτική είναι να εξασφαλίσετε χρήματα άμεσα για προχωρήσετε παρακάτω μια διαδικασία που έχετε ξεκινήσει εδώ και καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Η προσωπική σας γνώμη μετράει μερικές φορές πολύ περισσότερο όταν έχετε και βιωματική εμπειρία. Για αυτό μπορεί να δοκιμαστείτε ακόμα και πάνω σε σχέσεις ή υποθέσεις που αφορούν την καθημερινότητά σας.
Έρωτας: Η ψυχραιμία σας θα είναι αυτό που θα σώσει την σχέση με Ταύρο ή Σκορπιό. Για αυτό φροντίστε αυτά που θα πείτε να μην είναι για να κτυπήσετε μια συμπεριφορά η οποία δεν σας ταιριάζει ή να πετάξετε σπόντες επειδή ζηλεύετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Σας απασχολούν συνέχεια τα οικονομικά σας και προσπαθείτε να βάλετε στην άκρη χρήματα χωρίς όμως να βλέπετε ότι κάτι μπορεί να γίνει. Η δράση σας είναι πάντως πολύ έξυπνη γιατί δεν τα χαλάτε με κανέναν, οπότε θα δείτε να υπάρχουν εξελίξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Επειδή θα είστε μετρημένοι στην συνολική σας συμπεριφορά θα κερδίσετε κάτι που θα σας επιτρέψει να βγείτε έξω από τα κλασικά που υιοθετείτε και να γίνει κάτι πιο προχωρημένο και ασυνήθιστο επειδή θα έχετε την απόλυτη σιγουριά.
Έρωτας: Μην έχετε άσχημη εικόνα για σας, δηλαδή ότι δεν αξίζετε να αγαπηθείτε ή να έχετε ένα καλό άτομο δίπλα σας που να σας φροντίζει. Η Αφροδίτη που έφυγε από το ζώδιό σας ήδη έχει μοιράσει τα δώρα της γιατί κάθισε πάρα πολύ καιρό κοντά σας. Για αυτό μην βιαστείτε να αλλοιώσετε το μήνυμά της που σίγουρα ήταν αυτό της αγάπης και της ευγενικής συμπεριφοράς.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάπως έχουν αρχίσει και στρώνουν τα πράγματα και θα δείτε τις προσπάθειες σας να ανταμείβονται με τον καλύτερο τρόπο. Το μόνο που έχετε εσείς να κάνετε είναι να κρατήσετε μια σταθερή πολιτική γιατί θα σας συμφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Παρόλο που έχετε κάποιες δυσκολίες δεν το βάζετε κάτω γιατί πιστεύετε ότι με την επιμονή σας θα κερδίσετε οτιδήποτε έχετε βάλει σαν στοίχημα. Σίγουρα η πολιτική αλλά και οι ομάδες θα είναι ένα κομμάτι που θα σας ενδιαφέρουν πάρα πολύ.
Έρωτας: Η Αφροδίτη που μπήκε χθες τη νύχτα στο ζώδιο σας και θα παραμείνει μέχρι και τις 5.4 θα μοιράσει ελπίδες φωτεινές οι οποίες θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε με πιο εύκολο τρόπο όλες τις τραυματισμένες σχέσεις σας. Ίσως ο Ταύρος να σας ενοχλεί παραπάνω αλλά έφτασε επιτέλους ο καιρός που θα τα βρείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει ενδιαφέρον για μια καινούργια δουλειά που θέλετε να στήσετε και ίσως να μην βοηθάει και πάρα πολύ το περιβάλλον σας. Αλλά από εδώ και πέρα θα έχετε μια μεγαλύτερη άνεση όπου θα ξεδιπλώσετε παραπάνω την προσωπικότητά σας και αυτό θα έχει σαν επακόλουθο την αναβάθμισή σας.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Είστε πολύ συγκεκριμένοι σε συζητήσεις αλλά και σε συμπεριφορά και βλέπετε ότι τα πράγματα ρέουν κάπως πιο άνετα.
Έρωτας: Επειδή προσπαθήσατε πάρα πολύ σίγουρα τώρα ήρθε η ώρα που με την υπομονή σας και τον τρόπο σας θα ανατρέψετε κάθε τι που δεν σας πηγαίνει και θα κρατήσετε μόνο το καλό κομμάτι της σχέσης. Το ξεκίνημα της γνωριμίας με ένα Λιοντάρι μπορεί να είναι η αρχή μια καλής εκκίνησης.
Καριέρα & Οικονομικά: Η συμβολή σας είναι αρκετά σημαντική ακόμα και σε μια δουλειά που μπορεί στα μάτια των άλλων να φαίνετε μικρή. Όμως όλα χρειάζονται για να λειτουργούν οι ισορροπίες σωστά και θα δείτε ότι κάτι θα πάρετε πίσω από αυτήν την προσπάθεια.







ΠΗΓΗ: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *