Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Ο φωτογράφος LEGO γυρίζει τον κόσμο (pics)

Ο Legographer έχει ταξιδέψει σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και στον κόσμο στην τσέπη του Whyte ψάχνοντας μανιωδώς για την ιδανική τοποθεσία. Ο Whyte δεσμεύθηκε να δημιουργήσει μια εικόνα τη μέρα για έναν χρόνο, δημιουργώντας μια ευφάνταστη συλλογή που εντυπωσιάζει. «Μια μινιατούρα της LEGO με τη φωτογραφική μηχανή στο χέρι ψάχνει ασταμάτητα για ωραία σημεία να βγάλει φωτογραφίες. Όπως κάνει δηλαδή ένας φωτογράφος. Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση γίνεται και ο ίδιος μέρος της εικόνας!», λέει ο Andrew.





Ο Βρετανός φωτογράφος Andrew Whyte ξεκίνησε να απαθανατίζει τις ταξιδιωτικές περιπέτειες ενός μοναχικού φωτογράφου LEGO, παρουσιάζοντας μια ασυνήθιστη συλλογή εικόνων με τίτλο «The Legographer». Μέρος ενός project 365 ημερών, ο μικρούλης φωτογράφος ταξιδεύει στον κόσμο μαζί με τον Andrew και στήνεται σε διάφορα σημεία τραβώντας φωτογραφία. Αυτή η εικόνα απαθανατίζεται στη συνέχεια στη μηχανή του φωτογράφου και συμπληρώνει τη συλλογή






































 
 
http://www.ialmopia.gr/search/label/PHOTOS

 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *