Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: Πασίγνωστο κρουασάν με μούχλα, κίνδυνος για την υγεία!

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: Πασίγνωστο κρουασάν με μούχλα, κίνδυνος για την υγεία!
Ο ΕΦΕΤ προχώρησε κατεπειγόντως σε ενημέρωση σχετικά με ανάκληση κρουασάν (πολύ γνωστής μάρκας) το οποίο έχει αναπτύξει μούχλα πρασινωπής χροιάς και είναι πολύ επικίνδυνο για την υγεία!

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, διαπίστωσε τη διακίνηση κρουασάν με ανάπτυξη μούχλας πρασινωπής χροιάς στην επιφάνεια του προϊόντος.

Πρόκειται για το «Croissant Panini dolce» με γέμιση πραλίνας φουντουκιού, σε συσκευασία των 150g, με ημερομηνία λήξης 22/03/2014. 

Το προϊόν παρασκευάζεται από την εταιρεία PANINI Α.Ε. στο 1ο χλμ Βέροιας – Άμμου Τ.Θ. 140 Τ.Κ. 59100.

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε από την εταιρεία την άμεση ανάκληση / απόσυρση της εν λόγω παρτίδας από την αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Καλούνται οι καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν, η απεικόνιση του οποίου φαίνεται κάτωθι, να μην το καταναλώσουν.







πηγή:toxwni.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *