Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Τα πιο συγκλονιστικά 90 δευτερόλεπτα που έχετε δει ποτέ! (vid)

Μπορεί να μην συμβαίνει τριγύρω σου, μα συμβαίνει κάπου στον κόσμο. Στη Συρία, την Ουκρανία, το Αφγανιστάν και το Πακιστάν. Η φρίκη είναι παντού η ίδια. Πόλεμος! Μια λέξη που προκαλεί τρόμο και αποτροπιασμό.


Το παρακάτω βίντεο αποτυπώνει μέσα σε λιγότερο από 2 λεπτά τον τρόμο, τη φρίκη και την καταστροφική ιδιότητα που φέρει η έννοια πόλεμος στη ζωή μιας ολόκληρης γενιάς παιδιών. Η Συρία είναι η χώρα που πλήττεται περισσότερο στις μέρες μας με περισσότερες από 11.000 ψυχές παιδιών να έχουν χαθεί και περισσότερα από 1 εκατομμύριο παιδιά να καταλήγουν να είναι πρόσφυγες.

Ψυχικά και σωματικά τραύματα από τους αέναους βομβαρδισμούς και τα βασανιστήρια συνθέτουν τη ζωή αυτών των μικρών παιδιών που είχαν την ατυχία να γεννηθούν και να μεγαλώσουν στη δύνη του πολέμου. Το βίντεο που ανέβηκε στον ιστότοπο savethechildren, μια οργάνωση που έχει ως σκοπό την καταπολέμηση της βίας και την προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών, δείχνει τη ζωή ενός νεαρού κοριτσιού που γυρίζει ανάποδα μέσα σε 1 ημέρα, όταν και έρχεται αντιμέτωπο με το πολεμικό σκηνικό που βιώνουν καθημερινά τα παιδιά στη Συρία.



http://www.ialmopia.gr/search/label/VIDEOS

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *