Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

LIVE: Οι SIilent Commitment, Gus G, Uli Jon Roth, Jorn Lande και Mats Leven στην Έδεσσα

Κυριακή 9 Mαρτίου 2014 στον πολυχώρο του Κανναβουργείου Art Factory στην Έδεσσα, οι SIilent Commitment από την Αριδαία Πέλλας ανοίγουν την συναυλία των:

1) ULI JON ROTH του θρυλικού κιθαρίστα των Scorpions τη δεκαετία του 70’ και συνθέτης πολλών μεγάλων επιτυχιών τους, (συνεχίζει να διαγράφει μία πολύ επιτυχημένη σόλο πορεία, η οποία συμπεριλαμβάνει προσωπικά projects και συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του μουσικού κόσμου) και 2) GUS G κιθαρίστα παγκοσμίου αναγνώρισης και Θεσσαλονικιού μουσικού (Κώστας Καραμητρούδης), ιδρυτής των Firewind και κιθαρίστας του τεράστιου Ozzy Osbourne!

«Κιθαριστικές συνομιλίες» υψηλοτάτου επιπέδου από δύο κορυφαίους αντιπροσώπους των δύο τελευταίων γενεών!

Τους δύο κορυφαίους καλλιτέχνες θα πλαισιώσουν με μοναδικές ερμηνείες και κομμάτια που στοίχειωσαν την εφηβεία μας, δύο τεράστιοι frontman, ο Νορβηγός Jorn Lande, γνωστός σαν η φωνή των Masterplan, αλλά και δημοφιλής από τις συνεργασίες του με γνωστά group όπως οι Αvantasia , Heaven and Hell, Ark και ο Σουηδός Mats Leven, τραγουδιστής πλέον των Candlemass και άλλων σημαντικών group όπως οι Therion, Yngwie j. Malmsteen, Treat και Krux!

Θα μπορούσατε να στηρίξετε με την παρουσία σας την εκδήλωση, έτσι ώστε να μπορούν να γίνονται κι άλλες τόσο μεγάλες εμφανίσεις στην περιοχή μας...Να είστε εκεί!!!

Gus G, Uli Jon Roth, Jorn Lande, Mats Leven, SILENT COMMITMENT!

Τηλ. Επικοινωνίας/Κρατήσεων: 6987.11.6919 και 23810.28678

ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΠΡΟΠΩΛΟΥΝΤΑΙ στο Hotel Nymfes / Ξενοδοχείο Νύμφες BLUE NOTE CAFE και Irish Pub Aridaia στην Αριδαία, Stones Rock Bar Σκύδρα, School of Rock στην Έδεσσα, Καφέ Παλιό Ρολόι στα Γιαννιτσά 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *